herken de ware liefde

Thierry Baudet wil een serieuze relatie

Thierry Baudet vindt het, nu hij 35 jaar oud is, tijd op zoek te gaan naar een iets serieuzere relatie. “Natuurlijk is het hartstikke leuk dat vrouwen mij leuk vinden en om allerlei dingen mee te maken met veel verschillende vrouwen. Dat is magisch”, aldus de politicus in聽Priv茅聽over de huidige staat van zijn relaties met vrouwen.

Land redden

Baudet heeft een visioen van zijn toekomst, waarin hij een huis op het platteland heeft en een vrouw die aan het werk is. “En ik overdag bouillon aan het trekken ben en een beetje schrijf terwijl de kinderen op school zitten. Dat lijkt mij een prachtig huismannenbestaan. Maar ik heb eerst nog een oorlog te winnen. Ik heb een land te redden.”

Extreme werkdagen

De oprichter van Forum voor Democratie zou een gezin willen en kunnen combineren met zijn werk. “In theorie: ja, maar ik heb niet de vrouw om dat mee te doen. Nu is het zo dat mijn werkdagen vrij extreem zijn. Ik zie om me heen hoe heftig dat is met een gezin. Het is aanpoten, het gaat maar door en door. Wellicht dat het straks, als de partij meer is opgebouwd, overzichtelijker wordt. Hoewel, over drie jaar ben ik waarschijnlijk premier. Dan wordt het ook weer drukker. Agendatechnisch is het dus nog even een dingetje.”

Zo te lezen gaat het dus nog wel even duren voordat Thierry aan de vrouw is 馃槈聽

 

Bron(nen): Priv茅 / Nu.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek 路
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien 路
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda 路
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen 路
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien 路
26 januari 2022

4 originele date-idee毛n: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen 路
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam