Thema-Avond: Evenblij met Singles

Evenblij met Singles: donderdag 19 april om 21.00 uur bij de VARA op Nederland 3. Nederland telt maar liefst 2,7 miljoen singles en in 2050 zijn dat er waarschijnlijk 3,7 miljoen!

Tijdens de thema-avond ‘Evenblij met Singles’ op Nederland 3 duikt VARA-presentator Frank Evenblij in de wereld van alleenstaand Nederland. Wat hebben singles met elkaar gemeen, zijn ze gelukkiger of ongelukkiger dan mensen in een relatie?

Zijn ze allemaal als een gek op zoek naar een date of is de relatie niet zo heilig meer? Hebben ze vaker of bijna helemaal geen seks en waarom komen er eigenlijk steeds meer? Hebben we de lat in onze zoektocht naar de perfecte partner inmiddels zo hoog gelegd dat bijna niemand meer aan dat plaatje kan voldoen? Frank Evenblij interviewt diverse bekende en minder bekende singles over het ‘single zijn’ en gaat naar een groot single feest in Hoofddorp.

Met onder andere: Herman Brusselmans, Do, seksuoloog Goedele Liekens en trendwatcher Thomas Spronk. En columns van Hanna Bervoets en Midas Dekkers.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?