gebroken hart

The Bachelor weer terug op de buis

Smachtende vrouwen, rode rozen en harten die sneller kloppen: ‘The Bachelor’ keert eind november terug op de Nederlandse televisie bij Net5. En inmiddels is ook bekend wie de man is waarom gestreden zal worden.

Sterke vrouw gezocht
Robbert is IT-specialist bij Heineken. In De Telegraaf zegt hij zelf over zijn nieuwe avontuur: “Ik vind het niet erg dat camera’s me volgen. Er zijn twintig perfect bij mij passende singles voor me geselecteerd. Ik heb een sterke vrouw nodig die een eigen drive heeft en midden in het leven staat.”

Beter dan de kroeg
Na vijf relaties weet The Bachelor goed wat hij zoekt in een vrouw. Het programma noemt hij dan ook een uitkomst. “Nu heb ik alle tijd. En de twintig vrouwen zijn single, knap en hebben allemaal iets. Dat is toch beter dan in de kroeg. Ik zeg niet dat het daar niet kan gebeuren, maar dit is zeker weten een goede gelegenheid”, vertelt Robbert.

The Bachelor is vanaf dinsdag 28 november om 20.30 uur te zien bij Net5.

En dit is ‘m dan: Robbert Jonkheer:

Bachelor Net5

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.