Thailand op zoek naar ongelukkige stellen

Thailand is een schitterende vakantiebestemming en dat zouden meer mensen moeten zien. In een poging meer toeristen naar het land te krijgen wil Thailand zich profileren als een droombestemming voor ongelukkige stellen. Dat melden de lokale media.

Relatietherapie

Het Thaise bureau voor toerisme wil van Thailand een bestemming maken voor relatietherapie. Het land promoot zich ook al als het ideale land voor een huwelijksreis, maar wil nu ook stellen aantrekken die hun relatie nieuw leven willen inblazen.

Onrust

De Thaise toeristische sector heeft een barslecht jaar achter de rug, als gevolg van de politieke onrust en een militaire coup. Het aantal toeristen daalde 6,6 procent in vergelijking met het jaar daarvoor.

Campagne

In een reactie lanceren de toeristische autoriteiten de ene campagne na de andere om opnieuw toeristen naar het land te lokken.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.