Test je adem voor het zoenen

Wie tijdens het daten dikwijls onzeker is over de kwaliteit van zijn of haar adem, zal blij zijn met de nieuwe Kiss-me Meter. Met dit apparaatje weet je in een oogwenk of je je date mag zoenen of niet. Je hoeft enkel in de gaatjes aan de voorkant te blazen en de meter gaat aan het werk. Het apparaatje beoordeelt je adem en geeft een score: hoe meer lampjes er gaan branden, des te beter zal je zoen in de smaak vallen. Lichten er echter niet meer dan twee van de vijf lampjes op, dan kun je beter toch eerst even op een kauwgompje bijten. De Kiss-me Meter wordt deze week getoond op de CES elektronicabeurs in Las Vegas. Wanneer het apparaatje op de markt komt en voor welke prijs, is nog niet bekend.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten