app feesten lastminute

Terug in de tijd met hét ultieme disco feest

Na talloze gezellige, té gekke, waanzinnige en uitbundige party’s kunnen fans en liefhebbers van de Disco-Train party’s zich weer op maken om zich een avond volledig uit te leven op en om de dansvloer bij het leukste feestspektakel in de regio: Back to the 70s, 80s, 90s & 00s.

Discokrakers

Foute schoenen uit de kast, glitterbril en Afropruik op:  Zaterdag 18 april is Backstage het decor voor de Disco-Train XL Party, hét feest der herkenning, een avondvullend spektakel dat inmiddels is uitgegroeid tot een legendarisch feest.

Hits

Met tijdloze discokrakers de tijd van Avro’s Top-Pop, Veronica’s Countdown & MTV, waarop je gewoon niet stil kunt blijven staan, reist Disco-Train terug naar de tijd van  Afropruiken, fel gekleurde outfits en wijde broekspijpen.  Diso-Train nemt je rechtstreeks mee terug naar het swingende verleden van Saturday Night Fever, Disco Inferno en Studio 54.  Alle artiesten uit de 70s, 80s, 90s & 00s knallen tussen 21.00 en 3.00 uur met hun grootste hits uit de speakers.

Stilstaan? Onmogelijk!

Disco-Train, organisator van dit feest, haalt keer op keer alles uit de kast om de bezoekers een onvergetelijke avond te bezorgen. Backstage wordt omgetoverd tot een compleet retro discopaleis. Spiegelbollen draaien hun rondjes en retro discoverlichting en rookmachines zorgen voor de juiste sfeer. Voor de ‘Olijfjes’ en ‘John Travolta’s’ wordt de dansvloer extra goed opgepoetst. En om het feest compleet te maken worden nostalgische beelden en onvergetelijke muziekclips door VJ Pete schermen vertoond. En of het allemaal niet op kan: voor alle bezoekers zijn er gratis warme party snacks en de bekende Disco-Train party gadgets.

Disco & Party & Fun

Bij de Disco-Train party’s kunnen de gasten een avond echt “los gaan” waar men in twee zalen altijd iets van zijn of haar gading kan vinden. Meer info vind je hier.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona

terras
By Moniek ·
1 mei 2021

Single Nederland plant massaal eerste date op terras na heropening

Samen dingen ondernemen wordt straks, nu het ook weer mag, dé focus voor singles.
seksspeeltjes
By Moniek ·
10 april 2021

Temple of Love, het eerste virtuele pleasure festival van Nederland

Op zaterdagavond 1 mei wordt het eerste virtuele pleasure festival van Nederland gelanceerd, Temple of Love.
By Moniek ·
15 maart 2021

Singles ontmoeten singles tijdens deze Paaswandeling

Ben je single en ben je het beu? De 2e editie van de Hike for Love staat gepland! Op Tweede Paasdag