app feesten lastminute

Terug in de tijd met hét ultieme disco feest

Na talloze gezellige, té gekke, waanzinnige en uitbundige party’s kunnen fans en liefhebbers van de Disco-Train party’s zich weer op maken om zich een avond volledig uit te leven op en om de dansvloer bij het leukste feestspektakel in de regio: Back to the 70s, 80s, 90s & 00s.

Discokrakers

Foute schoenen uit de kast, glitterbril en Afropruik op:  Zaterdag 18 april is Backstage het decor voor de Disco-Train XL Party, hét feest der herkenning, een avondvullend spektakel dat inmiddels is uitgegroeid tot een legendarisch feest.

Hits

Met tijdloze discokrakers de tijd van Avro’s Top-Pop, Veronica’s Countdown & MTV, waarop je gewoon niet stil kunt blijven staan, reist Disco-Train terug naar de tijd van  Afropruiken, fel gekleurde outfits en wijde broekspijpen.  Diso-Train nemt je rechtstreeks mee terug naar het swingende verleden van Saturday Night Fever, Disco Inferno en Studio 54.  Alle artiesten uit de 70s, 80s, 90s & 00s knallen tussen 21.00 en 3.00 uur met hun grootste hits uit de speakers.

Stilstaan? Onmogelijk!

Disco-Train, organisator van dit feest, haalt keer op keer alles uit de kast om de bezoekers een onvergetelijke avond te bezorgen. Backstage wordt omgetoverd tot een compleet retro discopaleis. Spiegelbollen draaien hun rondjes en retro discoverlichting en rookmachines zorgen voor de juiste sfeer. Voor de ‘Olijfjes’ en ‘John Travolta’s’ wordt de dansvloer extra goed opgepoetst. En om het feest compleet te maken worden nostalgische beelden en onvergetelijke muziekclips door VJ Pete schermen vertoond. En of het allemaal niet op kan: voor alle bezoekers zijn er gratis warme party snacks en de bekende Disco-Train party gadgets.

Disco & Party & Fun

Bij de Disco-Train party’s kunnen de gasten een avond echt “los gaan” waar men in twee zalen altijd iets van zijn of haar gading kan vinden. Meer info vind je hier.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.