seksspeeltjes

Temple of Love, het eerste virtuele pleasure festival van Nederland

Op zaterdagavond 1 mei wordt het eerste virtuele pleasure festival van Nederland gelanceerd, Temple of Love. Een online belevenis waar alles op het gebied van liefde, relaties en erotiek samenkomt. Spraakmakende onderdelen zoals Temple of Knowledge, Pleasure Fountain, Cellar of Darkness, Mystic Market en Garden of Love zorgen voor een goede mix van entertainment, lezingen, workshops, ontmoetingen en spannende aanbiedingen. Samen met je partner, vriendinnen of alleen, beleef je in de privacy van je eigen huis een zinnenprikkelende avond. Temple of Love wordt georganiseerd door LiveCommunity, expert op het gebied van online en hybride events.

Beleven en leren over erotiek

Met Temple of Love streeft de organisatie naar een beleving alsof je er in het echt bij bent. Een laagdrempelige manier om mensen kennis te laten maken met de diverse kanten van liefde, relaties en erotiek. ‘In de Temple of Love kijk je ogen uit en wandel je digitaal rond over een spannend 3D-festivalterrein. Zo beweeg je je virtueel van ontmoetingsplein The Garden of Love naar de Erotic Cinema en van een Tantra-workshop naar quiz in de Love Lobby’, vertelt Nicole Babay van LiveCommunity. ‘Met diverse ruimtes voor workshops en sessies van toonaangevende seksuologen en andere experts op het gebied van liefde en relaties is dit op 1 mei het spannendste én leerzaamste plekje op internet.’

Workshops, trend en Mystic Market

Op het virtuele festivalterrein zijn twee podia waar je talks kunt bijwonen en je kunt laten inspireren door een keur aan sprekers. Seksuologe Eveline Stallaart zal samen met Audrey van Ham, CEO Christine le Duc en tevens mede-organisator, de Love College hosten. Tijdens dit college worden resultaten van het onderzoek naar de ‘Corona Love Challenges’ bekend gemaakt. Dit is een onderzoek naar het effect van de maatregelen rondom COVID-19 op het seksleven in relaties & voor singles.

Psychiater Bram Bakker bespreekt tijdens het event onder meer dat intimiteit en seks niet hetzelfde zijn. Seksuologe Astrid Kremers gaat verder in op seksueel plezier alleen en/of met anderen. Theoloog Frank Bosman gaat in gesprek met psycholoog Sjanett de Geus en relatietherapeut Rhea Darens over monogamie, polyamorie en open relaties. In de Cellar of Darkness, de naam verraadt het al, kun je masterclasses volgen als ‘How to blow your man away’, ‘50 Ways of Pleasure’ en ‘Masturbation Masterclass’. Op de Mystic Market zijn bovendien diverse lovetoys, sexual wellness producten en spannende lingerie te koop. De gehele avond is voorzien van live entertainment: zo organiseert Pik Business een spannende quiz in de Love Lobby.

Tickets

Temple of Love wordt online gehouden op zaterdag 1 mei 2021, van 20:00 – 00:00 uur. Kaarten zijn vooraf online te bestellen. Om deel te nemen aan de Temple of Love moet je 18 jaar of ouder zijn.

Over LiveCommunity

LiveCommunity Events is expert in online en hybride events en voorloper in het tastbaar maken van virtuele evenementen. LiveCommunity staat garant voor complete of gedeeltelijke ontzorging van virtuele evenementen. Meer informatie is te vinden op www.livecommunity.nl

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona

terras
By Moniek ·
1 mei 2021

Single Nederland plant massaal eerste date op terras na heropening

Samen dingen ondernemen wordt straks, nu het ook weer mag, dé focus voor singles.
By Moniek ·
15 maart 2021

Singles ontmoeten singles tijdens deze Paaswandeling

Ben je single en ben je het beu? De 2e editie van de Hike for Love staat gepland! Op Tweede Paasdag
eenzaam single kerst
By Moniek ·
23 december 2020

Eenzaam als single tijdens de feestdagen: 10 tips!

Mensen die wel een partner of gezin hebben, kiezen er vaker voor om de kerstperiode alleen met elkaar door te brengen. Dit zorgt ervoor dat veel leuke actieve singles zich in deze periode eenzaam kunnen voelen. Hoe ga je hiermee om? We geven je hier 10 tips.