Teleurstellende bedprestatie smoort relatie in de dop

29-03-2007 – Teleurstellende bedprestatie smoort relatie in de dop

Dat zweetluchtjes, passief gedrag en het vergelijken met voormalige bedpartners ‘killing’ is voor een prille relatie bleek al uit de eerder gehouden ‘single en seks’ enquete. Maar ook het leveren van ronduit slechte bedprestaties biedt weinig kans op een langdurige relatie. Meer dan de helft verbreekt namelijk een ontluikende liefde als de gewenste resultaten achterwege blijven. Dit bleek onlangs uit een recent gehouden onderzoek door internet magazine Singlessite.nl waaraan ruim 500 mannen en vrouwen deelnamen.

Geduld geen schone zaak
Geduldig afwachten tot er verbeteringen in bed optreden is voor de meeste ondervraagden geen serieuze optie. Hoewel 40 procent het best een poosje wil aankijken, laat men tegelijkertijd weten dat er bij het uitblijven van substantiële vorderingen beslist geen relatie in het verschiet ligt. De potentiële kandidaat kan dan zonder pardon zijn biezen pakken. Nog eens 20 procent legt de spreekwoordelijke lat een stukje hoger. Zij dumpen de persoon in kwestie al na maximaal twee pogingen tot spetterende seks.

Al doende leert
Niet iedereen hecht zoveel waarde aan de bedprestaties. Een kwart heeft de overtuiging dat er met geduld en liefde een hoop te leren valt. Zij denken dat de bedpartner door henzelf bijgespijkerd kan worden. De overige en laatste 16 procent gaat zelfs zover dat de slechte seks er niet toe doet. Hij of zij is gewoon te leuk om te laten schieten.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

13 mei 2022

Beschermd: Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten

By Linda ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!