Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
tegenstrijdig
31 januari 2018

Tegenstrijdig of authentiek?

De meesten van ons zijn doorzichtig. Je zou echter eens moeten proberen ondoorgrondelijk te zijn. Dat maakt je interessanter voor de buitenwereld. Hard en teder, spiritueel en nuchter, onschuldig en sluw. Een mengeling van eigenschappen tonen, dat fascineert en verwart tegelijk. Maar je kunt ook gewoon authentiek zijn, dat is al tegenstrijdig genoeg.

Ongrijpbaar maakt nieuwsgierig

Wanneer iemand ongrijpbaar lijkt, niet in een hokje te plaatsen, dat maakt nieuwsgierig en raadselachtig. Mensen vinden dat interessant en willen graag bij je in de buurt zijn. Wil je dus meer aantrekkingskracht uitstralen, dan moet je je dergelijke magnetische krachten eigen maken. Dat doe je door signalen af te geven over je zelf die tegenstrijdig zijn. Deze methode is er een van Robert Greene, verleidingsdeskundige.

Tegenstrijdig of authentiek?

Heb je de bovenstaande techniek al eens geprobeerd? Het is natuurlijk altijd de moeite van het proberen waard. Maar niet alle technieken die er opgericht zijn spannende tegenstrijdig te zijn, werken goed, ze hebben eerder averechts resultaat. Authenticiteit is echter een goede manier om in te zetten. Je zelf blijven, betekent vaak dat je jezelf minder aanpast, dan ben je al anders dan anderen.

Ben vrij

Vrije mensen worden vaak aantrekkelijker gevonden. Wanneer je dus voorheen de gewoonte had je aan te passen en anderen overmatig te pleasen, dan moet je dat eens proberen achterwege te laten. Ook al zal dat tegen je natuur indruisen. Wat ook een idee is en verfrissend werkt is je kinderlijke verbazing toelaten, vragen stellen en brutaler worden. Ben verrassend, spontaan, nieuwsgierig en vrij en deuren worden geopend.  Je leert meer en je zult een leuker en spannender liefdesleven hebben.

Lauw begin werkt beter

Enthousiast beginnen, lijkt misschien de beste aanpak, maar dat is niet zo. Je hoeft het dus niet altijd met de ander eens te zijn en je moet zeker niet alleen maar ja knikken. Het blijkt dat een lauw begin vaker leidt tot een warm einde. Het werkt beter wanneer je bij daten elkaar iets later vindt, dan meteen in het begin. Gemeenschappelijke onderwerpen hoeft zeker niet. Het enige waar je het over eens moet zijn is dat je het oneens mag zijn met elkaar. Zeggen dat een onderwerp je niet bevalt, mag best.

Ben niet bang voor stiltes

Sommige mensen vinden stiltes vervelend. Ze doen er alles aan om die koste wat kost te vermijden tijdens een date. Maak juist gebruik van de kracht van de stilte. Het is juist een moment om het gesprek een nieuwe wending te geven of te zorgen voor verdieping. Kun je daar goed mee omgaan, dan betekent dat al iets. Hoe intiemer je met iemand bent, hoe makkelijker je je bij stiltes voelt.

Bron: Liefde in tijden van Facebook

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Driekwart vindt zijn nieuwe geliefde liever in het echt dan online

73% van de Nederlanders van alle leeftijden zegt hun toekomstige partner...

Als je deze eigenschappen hebt ben je relatiemateriaal

Wij vroegen verschillende mensen waarnaar zij op zoek in een relatie...

Mensen die emoji’s gebruiken meer dates en vaker seks

Veelvuldig gebruik van emoji’s met potentiële dates is zelfs gekoppeld aan...

Offline ontmoeten versus online daten

Kun je in tijden van swipen, keuren en eindeloze virtuele keuze...

Singles United transformeert naar Do-More en DateMore

Singles United is onlangs vernieuwd en bestaat nu uit twee sites:...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie