tegenstrijdig

Tegenstrijdig of authentiek?

De meesten van ons zijn doorzichtig. Je zou echter eens moeten proberen ondoorgrondelijk te zijn. Dat maakt je interessanter voor de buitenwereld. Hard en teder, spiritueel en nuchter, onschuldig en sluw. Een mengeling van eigenschappen tonen, dat fascineert en verwart tegelijk. Maar je kunt ook gewoon authentiek zijn, dat is al tegenstrijdig genoeg.

Ongrijpbaar maakt nieuwsgierig

Wanneer iemand ongrijpbaar lijkt, niet in een hokje te plaatsen, dat maakt nieuwsgierig en raadselachtig. Mensen vinden dat interessant en willen graag bij je in de buurt zijn. Wil je dus meer aantrekkingskracht uitstralen, dan moet je je dergelijke magnetische krachten eigen maken. Dat doe je door signalen af te geven over je zelf die tegenstrijdig zijn. Deze methode is er een van Robert Greene, verleidingsdeskundige.

Tegenstrijdig of authentiek?

Heb je de bovenstaande techniek al eens geprobeerd? Het is natuurlijk altijd de moeite van het proberen waard. Maar niet alle technieken die er opgericht zijn spannende tegenstrijdig te zijn, werken goed, ze hebben eerder averechts resultaat. Authenticiteit is echter een goede manier om in te zetten. Je zelf blijven, betekent vaak dat je jezelf minder aanpast, dan ben je al anders dan anderen.

Ben vrij

Vrije mensen worden vaak aantrekkelijker gevonden. Wanneer je dus voorheen de gewoonte had je aan te passen en anderen overmatig te pleasen, dan moet je dat eens proberen achterwege te laten. Ook al zal dat tegen je natuur indruisen. Wat ook een idee is en verfrissend werkt is je kinderlijke verbazing toelaten, vragen stellen en brutaler worden. Ben verrassend, spontaan, nieuwsgierig en vrij en deuren worden geopend.  Je leert meer en je zult een leuker en spannender liefdesleven hebben.

Lauw begin werkt beter

Enthousiast beginnen, lijkt misschien de beste aanpak, maar dat is niet zo. Je hoeft het dus niet altijd met de ander eens te zijn en je moet zeker niet alleen maar ja knikken. Het blijkt dat een lauw begin vaker leidt tot een warm einde. Het werkt beter wanneer je bij daten elkaar iets later vindt, dan meteen in het begin. Gemeenschappelijke onderwerpen hoeft zeker niet. Het enige waar je het over eens moet zijn is dat je het oneens mag zijn met elkaar. Zeggen dat een onderwerp je niet bevalt, mag best.

Ben niet bang voor stiltes

Sommige mensen vinden stiltes vervelend. Ze doen er alles aan om die koste wat kost te vermijden tijdens een date. Maak juist gebruik van de kracht van de stilte. Het is juist een moment om het gesprek een nieuwe wending te geven of te zorgen voor verdieping. Kun je daar goed mee omgaan, dan betekent dat al iets. Hoe intiemer je met iemand bent, hoe makkelijker je je bij stiltes voelt.

Bron: Liefde in tijden van Facebook

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam