Te veel knuffelen is ergste afknapper tijdens eerste nacht samen

Te veel knuffelen met een nieuwe partner tijdens de eerste nacht wordt niet op prijs gesteld. Dat blijkt althans uit een nieuw onderzoek over bedetiquette.

Te veel knuffelen blijkt de ergste afknapper te zijn tijdens de allereerste nacht samen. Dat blijkt uit een onderzoek onder 2003 mensen door een Britse matrassenfabrikant. Maar liefst 41 procent van de ondervraagden blijkt veel knuffelen niet op prijs te stellen. Vooral vrouwen blijken een hekel te hebben aan te veel knuffelen. Ruim 60 procent noemt het als grootste afknapper. Van de mannen is dat 51 procent, zo meldt de Daily Mail.

Op de tweede plaats, met 36 procent van de stemmen, staan vuile lakens. Snurken komt met 33 procent op de derde plaats. Het dekbed stelen krijgt 28 procent van de stemmen en een wind laten in bed staat op de vijfde plaats met 26 procent.

Ontbijt

Zo’n 30 procent van de ondervraagden vindt het belangrijk dat een nieuwe partner hen veel ruimte geeft tijdens een eerste nacht samen. Ruim 40 procent vindt het belangrijk om schone lakens aan te treffen en 35 procent wil graag een ontbijt de volgende ochtend.

De deelnemers werd ook gevraagd wat het vreemdste is dat ze ooit hebben aangetroffen tijdens een eerste nacht met een nieuwe partner. Zo trof een 30-jarige vrouw in het bed een slipje aan dat niet van haar was, moest een 23-jarige man het bed delen met dertig knuffeldieren en moest een 40-jarige man op een yogamat slapen in plaats van in een bed.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam