Te veel knuffelen is ergste afknapper tijdens eerste nacht samen

Te veel knuffelen met een nieuwe partner tijdens de eerste nacht wordt niet op prijs gesteld. Dat blijkt althans uit een nieuw onderzoek over bedetiquette.

Te veel knuffelen blijkt de ergste afknapper te zijn tijdens de allereerste nacht samen. Dat blijkt uit een onderzoek onder 2003 mensen door een Britse matrassenfabrikant. Maar liefst 41 procent van de ondervraagden blijkt veel knuffelen niet op prijs te stellen. Vooral vrouwen blijken een hekel te hebben aan te veel knuffelen. Ruim 60 procent noemt het als grootste afknapper. Van de mannen is dat 51 procent, zo meldt de Daily Mail.

Op de tweede plaats, met 36 procent van de stemmen, staan vuile lakens. Snurken komt met 33 procent op de derde plaats. Het dekbed stelen krijgt 28 procent van de stemmen en een wind laten in bed staat op de vijfde plaats met 26 procent.

Ontbijt

Zo’n 30 procent van de ondervraagden vindt het belangrijk dat een nieuwe partner hen veel ruimte geeft tijdens een eerste nacht samen. Ruim 40 procent vindt het belangrijk om schone lakens aan te treffen en 35 procent wil graag een ontbijt de volgende ochtend.

De deelnemers werd ook gevraagd wat het vreemdste is dat ze ooit hebben aangetroffen tijdens een eerste nacht met een nieuwe partner. Zo trof een 30-jarige vrouw in het bed een slipje aan dat niet van haar was, moest een 23-jarige man het bed delen met dertig knuffeldieren en moest een 40-jarige man op een yogamat slapen in plaats van in een bed.

Bron: Nu

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.