Te leuk om alleen te zijn

Te leuk om alleen te zijn

Wat een man vooral moet doen is Anouk in haar waarde laten. Anouk is op het moment single. Ze heeft wel meerdere relaties gehad en weet daardoor precies wat ze wel en niet wil. Je bent te leuk om alleen te zijn, zei een vriend tegen haar. Dat opende haar ogen.

Tijd om te werken aan droom

Anouk is 40 jaar en alleenstaande moeder.  In SOLO in BN De Stem vertelt ze over haar single leven, met haar kinderen. Ze geniet van gelukkige momenten, vooral die met haar kinderen.  Het moment dat haar dochtertje voor het eerst opa schreef doet haar intens genieten. Nu de jongste ook naar school is heeft ze overdag iets meer tijd voor zichzelf. Tijd om haar droom qua werk uit te gaan rollen. Dubbeldooiereieren verkopen met een eierautomaat. Bijzonder.

Je mag uniek zijn

Voor Anouk is vrijheid een groot goed. Ze vindt zichzelf zelfstandig en gezond egoïstisch. Doordat ze alleen is kan ze doen wat ze wilt, zonder overleg. Zelf je keuzes maken, leer ze ook haar kinderen, hoe klein die ook zijn. Ze leert haar kinderen uniek te mogen zijn. Je soms aanpassen aan anderen is niet erg, maar laat je niet veranderen, als jij dat niet wilt.

Houden van flirten

Ze is al even alleen en heeft nu haar ogen weer open, zoals ze zegt. Anouk is sociaal en houd van flirten. Als iemand naar haar lacht, lacht ze terug. Humor vindt ze ook belangrijk. Ze vindt zichzelf niet zo serieus. Ze is wel kieskeurig. Doordat ze kinderen heeft in heel verschillende leeftijden, variërend van 4 tot 16 jaar, is het al knap dat ze samen hun draai gevonden hebben. Zou daar ooit een man bij komen, dan zou die zich deels zeker moeten aanpassen.

Tinder uit verveling

Of ze aan het daten is? Anouk zegt dat ze niet eenzaam is en dat Whatsappp en Facebook voor haar prettige sociale contacten geeft. Ze heeft wel dates gehad, vooral met oude bekenden, dat waren dan meer updates. Door haar dochter van 4 is daten iets lastiger te regelen in verband met oppas, dan maar even niet. Tinder gebruikt ze weleens uitverveling. Het is lekker onschuldig, naar foto’s kijken zonder dat iemand het ziet.

Laat mij in mijn waarde

Zou ze iemand willen tegenkomen? Ze heeft geen angst om alleen te blijven. Wat ze wel een angstig idee vindt als alleenstaande moeder is om weg te vallen voor de kinderen. Onlangs heeft ze daarom haar voogdij geregeld en dat geeft haar rust. Ze gaat niet echt zelf op zoek. Anouk is van mening dat de koning de koningin moet vinden. Hij moet haar dus tegenkomen, zij gaat niet op zoek naar hem.Wat ze belangrijk vindt in een man is dat hij haar in haar waarde moet laten. Ze wil zich ook zeker niet verliezen in een relatie en met beide benen op de grond blijven staan.

Te leuk om alleen te zijn

Na haar laatste relatie stond ze een tijd niet meer open voor mannen of nieuwe relaties. Haar ogen gingen weer open toen een vriend tegen haar zei, dat ze veel te leuk was om alleen te zijn. Ware liefde vindt Anouk niet meer van deze tijd. Oude mensen die naast elkaar achter hun rollators lopen en elkaar helpen met oversteken, dat is echte liefde.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam