single banaan

Te koop: single bananen

Ik ben ook te koop: single banaan. Er lagen veel trossen bananen bij de Jumbo. Maar mij oog viel op de paar bananen die alleen in een bak lagen met de tekst zoals ik net zei. Er lagen drie losse bananen en ik heb ze alle drie gekocht. Hier moet ik iets mee, bedacht ik me bij het eten van een single banaan.

Ik ben single en beschikbaar

Zo makkelijk zou het dus moeten zijn, singles, je plakt een stikker op je voorhoofd om te laten zien dat je single bent en beschikbaar. Wanneer die bananen niet aan de gangpad hadden gelegen maar het verst weg, dan was mijn interesse ook minder snel gewekt.  Wanneer die bananen gewoon los tussen de trossen hadden gelegen dan waren ze mij niet eens opgevallen.

Ik zie er ook best aardig uit

Opvallen op enige manier, aandacht trekken, je zelf laten horen, laten weten dat je best beschikbaar bent.  In de tijd dat ik single was, werd  ik me er van bewust, dat ik me meer dan anders afvroeg of mannen die ik zag, waar dan ook, single waren. Het eerste wat ik vaak dacht, nee, dat zal wel niet want die ziet er leuk uit, of die is zo aardig die zal wel een partner hebben. Raar eigenlijk, want ik zie er zelf ook niet onaardig uit, en dat ik aardig ben dat durf ik nog veel harder uit te spreken. En ik had op dat moment toch ook geen maatje.

Winkelmand bij AH

Er is een initiatief geweest met armbandjes, zodat je bij de kassa van AH kon zien of je buurman single was. Dat is niet echt van de grond gekomen. Waarom niet? Uit schaamte? Of omdat je toch wel ziet aan de inhoud van je winkelmand dat diegene die voor je staat straks alleen die salade gaat verorberen als zijn hoofdmaaltijd.

Het open durven zijn over je status dat is het begin. Nee, je hoeft met Carnaval geen bananen pak aan te trekken om aandacht te vragen, alhoewel het eigenlijk best een grappig idee zou zijn. Maar dan krijg je mogelijk al snel een verkeerde en ongewilde stempel opgedrukt. Dus single vrouwen laten we afspreken dat we het altijd chique proberen te houden.

Neem je leven in je eigen hand

Kijk rond in je omgeving, laat je vriendinnen horen dat je best een partner zou willen dan kunnen zij hun vriendenkring in de gaten houden, maar misschien is je inschrijven bij een datingsite, waar jij een goed gevoel bij hebt een goed besluit zo aan tegen het einde van het jaar. Nu je de feestdagen al weer dichterbij ziet komen en zo gehoopt had die dit jaar ook gezellig met iemand anders te kunnen vieren dan alleen met je familie.

Neem initiatief. Val op, daar waar je gezien wilt worden, Neem je leven in je eigen hand. En wacht niet net als die banaantjes tot je toevallig opgemerkt wordt. Het is namelijk ook zo dat ook al ben jij net zo de moeite waard als alle anderen, je dat pas kan laten zien als je in de picture bent. Werk aan je zelf.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijke mannen
By Moniek ·
25 oktober 2021

Handige verzorgingstips van mannen voor vrouwen

Het ligt niet zo voor de hand misschien, maar vrouwen kunnen op het gebied van beauty en verzorging nog beste wat leren van mannen. Deze bruikbare tips zijn reuze handig en voor vrouwen een groot pluspunt: ze kosten maar weinig tijd!
By Tijmen ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!

pizza
By Margret ·
22 oktober 2021

Singles recept: Pizza quattro stagione casa mia

Samen koken is bij singles een geliefde bezigheid, het is een goede manier om die ander te leren kennen. Maak samen pizza, dan heb je iets om handen, tijdens de kennismaking.
kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.