Te koop: huis mét vrouw

Een Amerikaanse heeft een manier gevonden om haar huis te verkopen. Deven Trabosch weet dat ze iets moet ondernemen nu de huizenmarkt door de kredietcrisis gecrasht is. De koper van haar woning krijgt haar er gewoon bij. De 42-jarige alleenstaande moeder doet aan koppelverkoop op de website Craigslist. “Huw een verloren princes in Amerika”, luidt haar boodschap op de site. Haar woning in West Palm Beach, Florida heeft vier slaapkamers en staat in een aangename buurt met tennisvelden en zwembad. Een concreet bod heeft ze nog niet gekregen. Het blijft voorlopig bij vijfhonderd positieve reacties.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?