tatoeage roy donders

Tatoeage voor je nieuwe lief: schattig of dom

Onze eigen stylist van het zuiden, Roy Donders heeft de naam van zijn kersverse vriend Marvin op zijn rug laten tatoeëren. Hij ziet dit als de ultieme bevestiging van zijn liefde.

Roy liet zijn tatoeage zien in zijn eigen programma ‘Roy Donders: stylist van het zuiden’. “Ik heb nog nooit zoiets gedaan voor iemand, vertelt Royke daar. En k dacht als ik nou zoiets doen dan is het ook voor Marvin een bevestiging”. Daar was vriend Marvin het roerend mee eens. De naam van Marvin staat boven een flinke tribal-tattoo die de stylist al had. Hij gaf in het programma Koffietijd een voorproefje en liet recent al weten dat hij zo snel mogelijk wilde gaan samenwonen met Marvin.

Tatoeage als grote liefdesbetuiging

Ons Royke is de eerste niet en zal ook de laatste niet zijn die voor zijn of haar kersverse lief een plakplaatje laat zetten op arm, been, bil of rug. Toch kan een dergelijke liefdesbetuiging ook een wrede nasmaak krijgen. We weten allemaal nog wel dat zangeres Anouk in een waas van verliefdheid  Dox op haar onderarm liet tatoeëren om deze na niet al lange tijd weer te moeten laten lazeren omdat hij haar bedonderd had en gereduceerd tot ex.

Liefde voor het leven

De vraag is dan ook of je er goed aan doet om de naam van je geliefde op je lichaam te laten vereeuwigen door middel van een tatoeage. Het klinkt misschien ontzettend schattig en romantisch als je op die  roze wolk zit maar is het vandaag de dag wel realistisch om nog te denken in termen als ‘een liefde voor het leven’?

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.