Onze eigen stylist van het zuiden, Roy Donders heeft de naam van zijn kersverse vriend Marvin op zijn rug laten tatoeëren. Hij ziet dit als de ultieme bevestiging van zijn liefde.

Roy liet zijn tatoeage zien in zijn eigen programma ‘Roy Donders: stylist van het zuiden’. “Ik heb nog nooit zoiets gedaan voor iemand, vertelt Royke daar. En k dacht als ik nou zoiets doen dan is het ook voor Marvin een bevestiging”. Daar was vriend Marvin het roerend mee eens. De naam van Marvin staat boven een flinke tribal-tattoo die de stylist al had. Hij gaf in het programma Koffietijd een voorproefje en liet recent al weten dat hij zo snel mogelijk wilde gaan samenwonen met Marvin.

Tatoeage als grote liefdesbetuiging

Ons Royke is de eerste niet en zal ook de laatste niet zijn die voor zijn of haar kersverse lief een plakplaatje laat zetten op arm, been, bil of rug. Toch kan een dergelijke liefdesbetuiging ook een wrede nasmaak krijgen. We weten allemaal nog wel dat zangeres Anouk in een waas van verliefdheid  Dox op haar onderarm liet tatoeëren om deze na niet al lange tijd weer te moeten laten lazeren omdat hij haar bedonderd had en gereduceerd tot ex.

Liefde voor het leven

De vraag is dan ook of je er goed aan doet om de naam van je geliefde op je lichaam te laten vereeuwigen door middel van een tatoeage. Het klinkt misschien ontzettend schattig en romantisch als je op die  roze wolk zit maar is het vandaag de dag wel realistisch om nog te denken in termen als ‘een liefde voor het leven’?

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.