vrouwen seks orgasme
15 July 2015

Tarzan-vibrator, handboeien en vibrerende eitjes het meest verkocht

Handboeien zijn de meest verkochte speeltjes voor in de slaapkamer van de afgelopen twee jaar, op de voet gevolgd door de Tarzan-vibrator en vibrerende eitjes.

Dat blijkt uit cijfers van erotiekwinkel Christine le Duc. De 20 best verkochte producten van de afgelopen jaren zijn opnieuw vormgegeven en vanaf nu te krijgen in de exclusieve lijn: Live Your Fantasy Collection by Christine le Duc.

Love toys grif over de toonbank

De ‘love toys’ uit de nieuwe productlijn voldoen aan de strenge eisen die de consument vandaag de dag stelt: alle speeltjes zijn stijlvol vormgegeven in de kleuren paars of zwart en gemaakt van hoogwaardige siliconen. Ze beschikken over nieuwe technieken als opladen via USB en lichtindicatie.

Diverse vibrators, dildo’s, loveballs en een cockring, maar ook verschillende glijmiddelen, toycleaner en massageolie maken deel uit van de nieuwe productlijn. Van de toppers die de basis vormden voor de nieuwe Live Your Fantasy Collection werden alleen al de afgelopen twee jaar in totaal honderdduizenden exemplaren verkocht.

Verleiding en beleving

In de onlangs vernieuwde winkels van Christine le Duc gaat de aandacht vooral uit naar de vrouw. Niet zo gek, want uit cijfers van de erotiekketen blijkt dat het inmiddels vooral vrouwelijke klanten (61 procent) heeft. Stelletjes vormen 11 procent van het klantenbestand, terwijl slechts 28 procent man is.

“De nieuwe productlijn sluit perfect aan bij de filosofie van onze winkels, verleiding en beleving staan centraal”, aldus commercieel manager Deborah van Dijk van Christine le Duc. “Daarnaast denken we dat er behoefte is een lijn met kwalitatief goede toys, die toch zeer betaalbaar zijn.”

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Kans op diepzinniger gesprek na orgasme

Het hoogtepunt van een vrijpartij is vaak het orgasme. Dat is...

Kwart van de vrouwen geniet zelden van seks

Bijna een kwart (23%) van de vrouwen geniet zelden van seks...

Hoe liefde en seks veranderen door technologie

Ook seks en intimiteit zullen diep worden beïnvloed door technologie.

Hoe je jouw seksleven leuker maakt

Wil je alles weten over anale seksspelletjes en hoe je daarvan...

5 weetjes over masturbatie die je vast nog niet wist

Lees jij je ook wel eens in over masturberen? We willen...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie