vrouwen seks orgasme

Tarzan-vibrator, handboeien en vibrerende eitjes het meest verkocht

Handboeien zijn de meest verkochte speeltjes voor in de slaapkamer van de afgelopen twee jaar, op de voet gevolgd door de Tarzan-vibrator en vibrerende eitjes.

Dat blijkt uit cijfers van erotiekwinkel Christine le Duc. De 20 best verkochte producten van de afgelopen jaren zijn opnieuw vormgegeven en vanaf nu te krijgen in de exclusieve lijn: Live Your Fantasy Collection by Christine le Duc.

Love toys grif over de toonbank

De ‘love toys’ uit de nieuwe productlijn voldoen aan de strenge eisen die de consument vandaag de dag stelt: alle speeltjes zijn stijlvol vormgegeven in de kleuren paars of zwart en gemaakt van hoogwaardige siliconen. Ze beschikken over nieuwe technieken als opladen via USB en lichtindicatie.

Diverse vibrators, dildo’s, loveballs en een cockring, maar ook verschillende glijmiddelen, toycleaner en massageolie maken deel uit van de nieuwe productlijn. Van de toppers die de basis vormden voor de nieuwe Live Your Fantasy Collection werden alleen al de afgelopen twee jaar in totaal honderdduizenden exemplaren verkocht.

Verleiding en beleving

In de onlangs vernieuwde winkels van Christine le Duc gaat de aandacht vooral uit naar de vrouw. Niet zo gek, want uit cijfers van de erotiekketen blijkt dat het inmiddels vooral vrouwelijke klanten (61 procent) heeft. Stelletjes vormen 11 procent van het klantenbestand, terwijl slechts 28 procent man is.

“De nieuwe productlijn sluit perfect aan bij de filosofie van onze winkels, verleiding en beleving staan centraal”, aldus commercieel manager Deborah van Dijk van Christine le Duc. “Daarnaast denken we dat er behoefte is een lijn met kwalitatief goede toys, die toch zeer betaalbaar zijn.”

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.