menopauze seksleven

Sylvie wenst Rafael en Sabia Engizek kracht toe

Sylvie Meis heeft geschokt gereageerd op het nieuws dat haar ex-man Rafael van der Vaart en Sabia Engizek een kindje na een zwangerschap van negentien weken zijn verloren.

“Ik kan gewoon niet bevatten dat dit hen is overkomen. “In de Telegraaf laat Meis weten dat ze flink overvallen is door het nieuws.”Ik wist van niets! Ik wist als geen ander hoe gewenst dit kindje wel niet was. Ik leef ontzettend met ze mee in deze zo zwarte periode.”

Ze wenst de twee het beste. “Vanuit mijn hart wens ik Rafael en Sabia alle kracht toe om dit grote verlies te dragen.”Van der Vaart en zijn vriendin maakten vrijdag bekend hun kindje te hebben verloren. De dochter van het koppel werd donderdag stilgeboren. Meis en Van der Vaart hebben samen één zoon: Damián. Engizek is de moeder van drie kinderen uit eerdere relaties.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.