Sylvie Meis wil de volledige voogdij over haar 7-jarige zoontje Damián. Volgens Show Laat zijn er ‘zaken’ voorgevallen waardoor Meis geen vertrouwen meer heeft in het co-ouderschap dat ze nu heeft met Rafael van der Vaart.

De sfeer tussen Meis en haar ex en zijn vriendin Engizek zou “om te snijden zijn”. De druppel was volgens de ingewijde dat Engizek voor de tweede keer Damián mee naar de kapper heeft genomen om zijn lange haar te knippen. Zonder dat Meis ervan af wist.

Geprotesteerd

“Zij kon dit niet anders zien dan als zieke treiterij van haar voormalige hartsvriendin, die wíst dat zij Damiáns lange haren zo mooi vond”, vertelt de vriendin. “De vorige keer had Sylvie hiertegen al per sms fel geprotesteerd, maar nu gebeurde het opnieuw.”

Meis wil nu, volgens de ingewijde, de volledige zorg voor Damián opeisen. “Maar om te beginnen wil ze in elk geval vastleggen dat zíj, en niemand anders, gaat over de verzorging van de jongen en zijn looks. Ook Damián was altijd trots op zijn mooie haren. Die heeft zij hem afgenomen.”

Harmonie

Bij de scheiding tussen Meis en Van der Vaart in december werd juist in harmonie afgesproken dat hun zoon zowel bij zijn moeder als bij zijn vader blijft wonen.

In Bild zei Meis toen nog dat haar zoon niet mocht lijden onder de scheiding tussen zijn ouders en dat zowel Meis als Van der Vaart allebei zielsveel van hem hielden.

Bron: Show