impact schoolprestaties puber scheiding

Sylvie Meis wil volledige voogdij over zoontje Damián

Sylvie Meis wil de volledige voogdij over haar 7-jarige zoontje Damián. Volgens Show Laat zijn er ‘zaken’ voorgevallen waardoor Meis geen vertrouwen meer heeft in het co-ouderschap dat ze nu heeft met Rafael van der Vaart.

De sfeer tussen Meis en haar ex en zijn vriendin Engizek zou “om te snijden zijn”. De druppel was volgens de ingewijde dat Engizek voor de tweede keer Damián mee naar de kapper heeft genomen om zijn lange haar te knippen. Zonder dat Meis ervan af wist.

Geprotesteerd

“Zij kon dit niet anders zien dan als zieke treiterij van haar voormalige hartsvriendin, die wíst dat zij Damiáns lange haren zo mooi vond”, vertelt de vriendin. “De vorige keer had Sylvie hiertegen al per sms fel geprotesteerd, maar nu gebeurde het opnieuw.”

Meis wil nu, volgens de ingewijde, de volledige zorg voor Damián opeisen. “Maar om te beginnen wil ze in elk geval vastleggen dat zíj, en niemand anders, gaat over de verzorging van de jongen en zijn looks. Ook Damián was altijd trots op zijn mooie haren. Die heeft zij hem afgenomen.”

Harmonie

Bij de scheiding tussen Meis en Van der Vaart in december werd juist in harmonie afgesproken dat hun zoon zowel bij zijn moeder als bij zijn vader blijft wonen.

In Bild zei Meis toen nog dat haar zoon niet mocht lijden onder de scheiding tussen zijn ouders en dat zowel Meis als Van der Vaart allebei zielsveel van hem hielden.

Bron: Show

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!