zomer nachten slaap tips

Sylvie Meis wil geen relatie meer met voetballer

Sylvie Meis wil nooit meer een relatie met een voetballer. “Ik heb me het afgelopen jaar ontdaan van alles wat bij een huwelijk met een voetballer hoort.”

Dat zegt Meis, die getrouwd is geweest met Rafael van der Vaart, in Vogue. “Ik ben geen spelersvrouw meer en zal het nooit meer zijn.”De 35-jarige presentatrice heeft zich naar eigen zeggen altijd gestoord aan de manier waarop met voetballers wordt omgegaan. “De kindse manier waarop volwassen mannen worden behandeld. Alsof ze niet zelf kunnen nadenken”, legt ze uit. “Op trainingskampen wordt bepaald hoe laat je naar bed moet, wat je eet voor je ontbijt, wanneer je wel en niet mag praten. Je wordt in een bus gezet en van hier naar daar gereden.”

De ex-voetbalvrouw kon zich daar moeilijk mee verenigen. “Ik ben geen kuddedier. Ik wil niet aan het ontbijt horen dat ik mijn telefoon niet mag aanzetten omdat dat nou eenmaal de regels zijn.”

Eetstoornis

In het interview met Vogue doet de presentatrice nog een andere onthulling: ze leed tijdens haar studententijd aan een eetstoornis. “Ik at steeds minder, werd heel mager, droeg ruime sweaters om het gewichtsverlies te verbergen. Het is inherent aan mijn karakter: alles onder controle houden.”

Toen Meis haar eerste vriendje kreeg, ging de stoornis over. “Pas op mijn twintigste werd ik voor het eerst verliefd. Dankzij die relatie begon ik mijn lichaam te ontdekken. Het heeft even geduurd voor ik weer normaal met eten kon omgaan. Daar heeft Raf later ook in geholpen. Hij introduceerde sport bij mij. Ik ben er nu extra trots op dat ik gezond met mijn lijf bezig ben.”

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single