zomer nachten slaap tips

Sylvie Meis wil geen relatie meer met voetballer

Sylvie Meis wil nooit meer een relatie met een voetballer. “Ik heb me het afgelopen jaar ontdaan van alles wat bij een huwelijk met een voetballer hoort.”

Dat zegt Meis, die getrouwd is geweest met Rafael van der Vaart, in Vogue. “Ik ben geen spelersvrouw meer en zal het nooit meer zijn.”De 35-jarige presentatrice heeft zich naar eigen zeggen altijd gestoord aan de manier waarop met voetballers wordt omgegaan. “De kindse manier waarop volwassen mannen worden behandeld. Alsof ze niet zelf kunnen nadenken”, legt ze uit. “Op trainingskampen wordt bepaald hoe laat je naar bed moet, wat je eet voor je ontbijt, wanneer je wel en niet mag praten. Je wordt in een bus gezet en van hier naar daar gereden.”

De ex-voetbalvrouw kon zich daar moeilijk mee verenigen. “Ik ben geen kuddedier. Ik wil niet aan het ontbijt horen dat ik mijn telefoon niet mag aanzetten omdat dat nou eenmaal de regels zijn.”

Eetstoornis

In het interview met Vogue doet de presentatrice nog een andere onthulling: ze leed tijdens haar studententijd aan een eetstoornis. “Ik at steeds minder, werd heel mager, droeg ruime sweaters om het gewichtsverlies te verbergen. Het is inherent aan mijn karakter: alles onder controle houden.”

Toen Meis haar eerste vriendje kreeg, ging de stoornis over. “Pas op mijn twintigste werd ik voor het eerst verliefd. Dankzij die relatie begon ik mijn lichaam te ontdekken. Het heeft even geduurd voor ik weer normaal met eten kon omgaan. Daar heeft Raf later ook in geholpen. Hij introduceerde sport bij mij. Ik ben er nu extra trots op dat ik gezond met mijn lijf bezig ben.”

Bron: Nu

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!