bierfeest

Sylvie Meis op Oktoberfest met nieuwe vriend

Een leuke man of vrouw aan de haak slaan kan natuurlijk ook als je een bakkie koffie gaat halen bij een van de vele filialen die koffieketen Starbucks rijk is. Voordat je het weet ben je met je nieuwe vlam het Oktoberfest aan het vieren! Dat overkwam celeb Sylvie Meis.

Sylvie werd afgelopen zaterdag gespot met haar nieuwe vlam Samuel Deutsch op het Oktoberfest. In de Duitse media circuleerden er opeens tal van foto’s met de feestende tortelduifjes. Daarop was te zien dat ze elkaar volop knuffelen en zoenen zo vertelt de website OE24.

Traditioneel

Als je denkt dat wij ons hier met Carnaval alleen uitdossen in bijzondere outfits, dan ben je vast nog nooit op het Oktoberfest geweest. Het kersverse koppel verscheen in traditionele kledij. De 36 jarige Sylvie was uitgedost in een blauwgroene jurk en met bloemenkrans op haar blonde hoofd. Eerder nog wat mediaschuw poseerde ze ditmaal gretig voor alle fotograven. Vorige week liet Sylvie al weten dat er sprake was van een nieuwe liefde in haar lieven. Kort daarna verscheen ze met de Amerikaanse zakenman bij het Pink Ribbon gala in Zurich.

Nieuwe liefde ontmoeten

Dat je een nieuwe liefde niet alleen kan ontmoeten in de bar, dicotheek of op voetbalfeestjes bewees Syvie door haar nieuwe vriend aan de haak te slaan bij een Sarbucks Filliaal waar ze beiden in de rij stonden voor een kopje koffie. Ideetje mensen?

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.