sylvie meis met miljonair

Sylvie Meis date met Duitse miljonair

Sylvie Meis is volgens Closer aan het daten met een miljonair uit Hamburg. Een insider zegt tegen het roddelblad dat de Duitser haar al maanden voor zich probeert te winnen, tot nu toe zonder succes.

De succesvolle zakenman zou over een privéjet beschikken en over de hele wereld huizen bezitten. “Hij is Sylvie al een aantal keer met zijn privéjet in Hamburg komen ophalen voor een romantisch weekendje weg”, fluistert de bron. “Ze eten samen in exclusieve restaurants en hij overlaadt haar met dure cadeaus.”

Toch wil de 35-jarige ex van Rafael van der Vaart zich volgens de ingewijde niet binden. “Sylvie houdt hem op afstand, ook al wil hij zelf niets liever dan bij haar zijn.” Meis zou namelijk nog meer ijzers in het vuur hebben. “Een andere vent! Maar ze is nu nog niet in beeld bij de man op wie ze een oogje heeft.” Het zou zomaar kunnen dat daar binnenkort verandering in komt, verwacht de bron. “Iedereen die Sylvie kent, weet dat het een kwestie van tijd is.”

Bron: Gelderlander

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!