estelle cruijff nieuwe liefde

Sylvie gelooft in liefde

Dat haar scheiding met Rafael van der Vaart niet bepaald van een leien dakje loopt, heeft Sylvie niet ontmoedigd in haar liefdesleven. Ondanks dat het ene na het andere gerucht opdook rondom de breuk en haar stukgelopen relatie met de Franse zakenman Guillaume Zarka, gelooft de blondine nog altijd in de liefde.

De 35-jarige presentatrice bekent aan de Duitse boulevardkrant Bild dat ze ‘geen man mist’ en nog altijd gelooft in de ware liefde. Veel gebeurt er naar eigen zeggen momenteel niet in haar liefdesleven, omdat ze hier weinig tijd voor heeft. Een romance blijkt moeilijk te combineren met haar huidige schema.

“Ik concentreer me op Damián en ik concentreer me op mijn werk”, licht Sylvie toe. “Net als elke vrouw die moet werken en een kind moet opvoeden.” Het model meent dat haar leven er in de grote lijnen weinig anders uitziet dan dat van anderen. “Ik probeer het leven zo goed mogelijk in te richten. Eigenlijk heel gewoon allemaal.”

Afgelopen week werd Sylvie nog op een merkwaardige manier in de spotlights gezet tijdens de uitreiking van de Deutscher Fernsehpreis, een belangrijke Duitse televisieprijs. Op een groot scherm werd neppe sms’jes getoond, waarmee verwezen werd naar de zogenaamde affaires van de blondine. Bild stelde dat ze wel kon lachen om de grap, maar Sylvie stond de toegestroomde pers na afloop niet ter woord.

Bron: Entertainment

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!