uitmaken relatie

Sylvie gedumpt en Sabia dolgelukkig

Update van de zomersoap ‘De van der Vaartjes’. Arme, arme Sylvie. Meis. Je weet wel. Die blonde dame, ex van voetballer Rafael die vrijwel dagelijks in het nieuws is. Of het nu gaat over d’r PR offensief om zo de volledige voogdij over zoonlief te krijgen of omdat ze is gedumpt door vriendje Momo. Het leed is inmiddels niet meer te overzien en overspoelt Nederland als een heuse tsunami.

Single Sylvie

Dat ze weer op de markt is als kersverse single moge duidelijk zijn. Columniste Hester Zitvast van de Telegraaf is ofwel helderziend of heeft wel hele intieme bronnen, want voordat de breuk tussen Sylvie en Momo het landelijke nieuws haalde, wist ze het al bijzonder smeuïg te verwoorden in haar column over ‘De poppenkast van Sylvie Meis’.  Hester zag het al aan de foto waarop de nanny van Damián is weggemoffeld dat Sylvie he-le-maal niet gelukkig is! Het werd tijd daar maar eens gewoon voor uit te komen en te stoppen met al die komedie. Nee, Sylvie moest een voorbeeld nemen aan de immer charmante Chantal Janzen. Die is namelijk spitsvondig, heeft humor plus een gezonde dosis zelfspot! Anyway…

Gedumpt of niet?

Waar de soap ‘Vandervaart-Meis-Enigzek steeds meer begint te lijken op een never ending story is dé vraag waar heel Nederland zich over buigt: wie heeft nou wie gedumpt? Dat het over en uit is met Momo, helder. Maar wie er nou eigenlijk de brui aan heeft gegeven en hoe dit nieuws wereldkundig te maken, daar bestaat nogal wat onduidelijkheid over. Sylvie vertelt dat het een gezamenlijk besluit is terwijl Momo zegt dat hij er een punt achter heeft gezet. Juist ja. Voortaan iets beter afstemmen. Maar uit is uit. Of niet dan? We zullen er de komende dagen vast meer over horen.

Duo twee: uit of bij elkaar?

Ook over het lot van het tweede duo, Raf en Sabia, bestaat nog altijd geen duidelijkheid. Rafael houdt zijn kiezen stijf op elkaar en praat niet over de ‘relatie’ dus het is en blijft gissen of hij zichzelf nog altijd ziet als de relatief nieuwe partner van Sabia. De dame in kwestie blijft gelukkig stug volhouden. “Raf, de kinderen en ik zijn heel gelukkig” zo meldt de Story. Volgens de journalist in kwestie ziet Sabia er heel goed uit en is ze ook nog eens behoorlijk afgevallen. Eh.. doorgaans is dat een graadmeter van stress na een… relatiebreuk(je). Toch?
UPDATE 12-08-15 – dat bleek bij nader inzien te kloppen… 

Zou jij een pil nemen tegen liefdesverdriet? Vertel het in deze mini poll. 

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

partneralimentatie
By Moniek ·
21 juni 2021

Leven oppakken na scheiding, hoe doe je dat?

By Moniek ·
7 juni 2021

6 manieren om je seksleven te stimuleren

tips spannend voorspel
By Moniek ·
3 mei 2021

De meest gemaakte fouten tussen de lakens

We merken dat wij vrouwen eerder geneigd zijn de bedprestaties van onze bedpartner te delen met onze vriendinnen, dan met de persoon zelf.
ontharen bikinilijn
By Moniek ·
28 april 2021

Nederlandse vrouwen zoenen graag met andere vrouwen

De Nederlandse vrouw is niet vies van biseksuele experimenten. Bijna de helft heeft weleens met een andere vrouw gezoend.
ideale man vrouw relatie
By Moniek ·
21 april 2021

Ware liefde, bestaat die eigenlijk wel?

Als single kan je er van dromen, die ene ware liefde tegen het lijf lopen en samen een mooie gelukkige toekomst tegemoet gaan. Maar bestaat de ware liefde wel?
relatie zoeken
By Moniek ·
14 april 2021

Succesvol daten? Tips van de experts!

“Ik voel geen klik.” “Ik ben niet verliefd.” Of: “We passen niet helemaal bij elkaar.” Misschien krijg jij dit ook regelmatig te horen als je weer een date hebt gehad. Heel frustrerend als je telkens niet verder komt dan één of een paar dates.