Humberto Tan Soul

Swingen met Humberto Tan

Heb je een voorliefde voor soul en vette grooves maar loop je helemaal warm voor Humberto Tan? Breng dan op 21 december een bezoekje aan Almere.

Dance classics

Humberto is dan namelijk te gast bij boekhandel Stumpel om zijn recent uitgebrachte soundbook met danceclassics te signeren. Twee vliegen in één klap. Dat Humberto een voorkeur heeft voor swingende dansmuziek weet inmiddels iedereen. Met ‘Let’s Dance: Mijn dansklassiekers’ presenteert hij een soubook met vier cd’s waarop 60 geselecteerde danstracks staan. Het boek zelf is geschreven door muziekjournalist Jean-Paul Heck. In het boek neemt Humerto je mee in zijn muzikale leven, beschrijft hij zijn eerste ervaringen met dansmuziek en vertelt hij ook over de gasten die hij in zijn show uitnodigt.

Favoriete dansnummers

Humberto verzamelde zijn favoriete nummers op het soundbook. Daaronder vind je foute eendagsvliegen als Rick James en de Mary Jane Girls die hun clips in strip- of paaldansclubs leken te hebben opgenomen. Maar ook meer salonfahige namen als Chic, Diana Ross, Kool & The Gang en Luther Vandross.

Allemaal artiesten die beats produceerden die Tan ’s nachts urenlang aan de dansvloer vastkleefden. Nog steeds noemt hij dansen doping voor zijn ziel.  Wil je zien hoe Humberto zijn dansmoves tentoonspreidt, kijk dan snel naar onderstaand filmpje!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.