swingersclub

Swingen een spannend avondje uit

Ben je uitgekeken op mislukte dates, waardeloze one-night-stands en het speuren op internet naar een leuke (seks)partner zat? Alternatief voor een spannend avondje uit is een bezoekje aan een swingersclub!

Vrijheid blijheid

Als single hoef je aan niemand verantwoording af te leggen, behalve aan jezelf. Je hebt geen last van een jaloerse partner en je kunt er lustig op lus flirten. Dat geldt natuurlijk ook voor seks. Of je nu iedere week een andere bedpartner hebt of eens per jaar, het is jouw ding. Ben je op zoek naar iets nieuws? Een beetje meer spanning in je leven? Dan kan swingen een aantrekkelijk alternatief zijn.

Wat is swingen?

Swingen klinkt als een feestje en dat kan het ook zijn, alleen dan niet om uit je bol te gaan op de dansvloer maar op seksueel vlak. Swingen doe je in daarvoor bestemde parenclubs, maar behalve paren komen er ook alleenstaanden. Swingen kun je zien als vrijblijvende, seksueel getinte avonden. Swingersavonden worden georganiseerd in swingersclubs door heel Nederland en België en er komen allerlei soorten mensen op zoek naar een spannende, leuke avond.

Flirten of seksen

Het fijne van een swingersavond is dat alles mag maar niets hoeft. Ben je alleen nieuwsgierig? Wil je graag zien hoe anderen met elkaar seksen? Geen probleem. Een beetje flirten en dansen kan dus ook. Jij bepaalt hoever je gaat. Zeker als je voor het eerst naar een swingersclub gaat en niet weet of het wel bij je past een prima idee. Ben je al vaker geweest of wil je meteen all the way, dan kan dat natuurlijk ook. Jij geeft zelf de grenzen aan tijdens het swingen.

Trio

Ook al worden swingersavonden veelal bezocht worden door paren die met elkaar willen ‘ruilen’ is het ook voor singles prima mogelijk om een avondje te gaan swingen. Misschien wil je het als vrouw wel eens met een andere vrouw proberen, of als man met een andere man? Er zijn ook stellen die het heel opwindend vinden om eens een trio uit te proberen en misschien is dat ook wel een van jouw fantasieën. Omdat vooral single mannen dit seksuele avontuur wel willen aangaan is er bij sommige clubs een ‘single mannen stop’. Single vrouwen daarentegen kunnen vrijwel overal terecht. Meer info over swingen lees je hier!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uitgaan
By Margret ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Margret ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.
gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona