surprise tips sinterklaas

Surprise tips voor een leuke Sinterklaas avond

Terwijl ze zich bij de VN nog steeds druk maken om Zwarte Piet en onze overheid naar voren willen schuiven voor een nationaal debat maakt de rest van Nederland plannen voor een gezellig sinterklaasfeest.  

Nu de Sint officieel zijn intrede heeft gedaan worden er iedere avond talloze schoentjes gezet met tekeningen en wortels in de hoop dat Zwarte Piet dit omruilt voor een klein cadeautje of snoepgoed. Dit wordt uiteraard volgehouden tot pakjesavond op 5 december waarna menig ouder een zucht van verlichting slaat. Want die Sinterklaastijd geeft ook behoorlijk wat onrust, slecht slapende kinderen en de nodige hyperactiviteit. Nog even volhouden mensen!

100 surprise tips

Iets grotere kinderen en vele volwassenen verheugen zich op een alternatieve Sinterklaasavond. Vol verwachting klopt hun hart om te zien wat er aan surprises is gemaakt en wie het grappigste gedicht heeft geschreven. Het is doodeenvoudig, oudhollands vermaak. De weken ervoor staat vaak in het teken van stress want… wat moet ik maken, hoe verwerk ik mijn cadeautje in de surprise en hoe schrijf ik een, puntig, grappig gedicht?  Voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken: hier vind je maar liefst 100 ideeën voor een geslaagde surprise!

Spelletje

Heb je ronduit een hekel heeft aan dat geknutsel maar wil je toch wat aan Sinterklaas doen? Speel dan het Sinterklaasspel. Gegarandeerd urenlang plezier!

Bron: Singlessite

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.