Super snel fit met de 7 minute work-out app

Lukt het je niet om jezelf naar de sportschool te slepen na een drukke dag? Baal je ervan dat je wel wilt bewegen maar dat het je aan de tijd ontbreekt? Dan hebben we een super slimme oplossing voor je: de 7 minute work-out app!

7 minuten & 7 maanden

Goed, je moet (volgens de richtlijnen dan) wel iedere dag 7 minuten sporten en dit 7 maanden volhouden, maar.. dan heb je ook wat. De 7 minute work-out app is er voor iedereen die wel wil sporten, in shape wil blijven (of komen) en geen zin of tijd heeft om vaak naar de sportschool te gaan. Deze app is in Amerika al een hele poos erg populair maar ook in Nederland heeft het inmiddels zijn weg gevonden naar menig drukke man of vrouw.

Winnaar!

Als je elke dag netjes de pushberichten opvolgt en daadwerkelijk elke dag 7 minuten sport, word je een winnaar. Maar als je af en toe sjoemelt, de berichten negeert of de boel laat verslonzen, dan zwaait er wat. Want elke keer dat je een work-out overslaat, verlies je een hartje. Mis je 3 work-outs in een maand, dan verlies je alle hartjes en mag je weer opnieuw beginnen.

Luister naar de app en beweeg je fit

Mocht je een trouwe gebruiker zijn, dan is de app een uitvinding. Want hoe meer en hoe vaker je de oefeningen doet, hoe fitter je voelt. De app werkt! Natuurlijk, ook hier moet je jezelf weten te motiveren om iedere dag aan de slag te gaan met de app, maar het positieve is dat het slechts 7 minuten van je tijd kost en je het gewoon lekker thuis, in de tuin of op je balkon kunt doen. Scheelt een hoog heen en weer gereis naar de sportschool.

Gratis, werkt offline en speelt muziek af

De app is er voor Android en Apple en is gratis. Wil je een uitgebreide versie, dan betaal je een klein bedrag. Een groot voordeel is dat de 7 Minute Workout ook offline werkt en dat je je eigen achtergrondmuziek kan kiezen. Ben je met een oefening bezig en wil je naar de volgende work-out of de muziek veranderen? De app heeft een voice-over modus, wat betekent dat je de app kan aansturen met je stem. Wij zeggen…. GO!

7 minuten workout app

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.