Sunset Single Cruise 40+ op 5 september

Aankomende vrijdag 5 september vindt er wederom een super leuke Sunset Single Cruise 40+ plaats met mooi weer garantie! Net zoals de vorige editie is special (single) guest DJ Marco Verhoeven weer aanwezig!

Met de wind in de haren

De redactie van Singlessite.nl heeft vorig jaar het genoegen gehad een tocht te mogen mee varen. Met Alex als kapitein was het een genoeglijk avondje uit. Toen was er geen muziek, maar inderdaad een ontspannen sfeer.

Zon, wind, water en prachtige temperaturen, waan je op een super romantische locatie met muzikale ondersteuning van DJ Marco Verhoeven. Geniet van een hapje & drankje en ontmoet op een ongedwongen manier andere mensen.

Met zonsondergang

Deze prachtige zeiltocht met zonsondergang wordt aangeboden voor slechts €45,- p.p. incl. onbeperkt koffie, thee en water. Ook worden er tijdens het zeilen diverse hapjes aangeboden.

Mooie zeilbelevenis uit oude VOC tijd

Dit prachtig dwarsgetuigde schip Bounty biedt een uniek avondje stappen uit op het water, waarbij je naast veel gezelligheid en gastvrijheid van de crew ook op een luxe en comfortabele manier in de watten wordt gelegd. Voor degene die het leuk vindt om mee te helpen met zeilen, zal ook een mooie zeilbelevenis uit de oude VOC tijd ervaren.

Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u dit ook ervaren?
Kijk hier hoe je tickets kunt boeken.

Kunt u zelf niet, mogelijk weet je iemand anders die hiervan gebruik wilt maken. Stuur deze e-mail naar een vriend(in) of deel deze binnen uw sociale netwerk. Actie: 5 tickets halen, 4 betalen.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.