zonnebloem

Summer is comming!

We slaan de lente gewoon eventjes over want deze week mogen we massaal gaan genieten van zomerse temperaturen! Vanaf dinsdag begint de zon volop te schijnen en vanaf woensdag kan het zomaar eens 25 graden worden! Tijd voor terras, tuin en bbq!

Hooikoorts

Voordat we doorgaan met de leuk en lekkere tips, eerst wat minder goed nieuws. Want het is geen beste tijd voor de mensen onder ons die last hebben van hooikoorts. Hoe het precies komt en wat je er aan kunt doen? Dat vertellen we je hier.

BBQ

Verheug jij je ook op de eerste BBQ van het seizoen? Dan ben je misschien ook op zoek naar ‘culinaire’ inspiratie. Heerlijk om op die eerste warme dagen je roostertje schoon te borstelen, je vrienden op te trommelen en samen aan de grill te gaan! Geen zin om te kokkerellen maar wel erop uit met deze zomerse temperaturen? Check de agenda!

Cocktails

Bij de zomer hoort… cocktails drinken! Wanneer je niet wilt dat je meteen een calorieën bom naar binnen werkt, hier vier zalige cocktails met minder dan 200 calorieën.

Lijf zomerproof!

Ons lijft ontwaakt langzaam maar zeker uit zijn ‘winterslaapje’. Daarom een lijstje met 11 tips om je lichaam weer in beweging te krijgen,  je huid weer te laten stralen en je geest wakker te schudden. Want we willen natuurlijk het maximale uit de lente halen.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!