zonnebloem

Summer is comming!

We slaan de lente gewoon eventjes over want deze week mogen we massaal gaan genieten van zomerse temperaturen! Vanaf dinsdag begint de zon volop te schijnen en vanaf woensdag kan het zomaar eens 25 graden worden! Tijd voor terras, tuin en bbq!

Hooikoorts

Voordat we doorgaan met de leuk en lekkere tips, eerst wat minder goed nieuws. Want het is geen beste tijd voor de mensen onder ons die last hebben van hooikoorts. Hoe het precies komt en wat je er aan kunt doen? Dat vertellen we je hier.

BBQ

Verheug jij je ook op de eerste BBQ van het seizoen? Dan ben je misschien ook op zoek naar ‘culinaire’ inspiratie. Heerlijk om op die eerste warme dagen je roostertje schoon te borstelen, je vrienden op te trommelen en samen aan de grill te gaan! Geen zin om te kokkerellen maar wel erop uit met deze zomerse temperaturen? Check de agenda!

Cocktails

Bij de zomer hoort… cocktails drinken! Wanneer je niet wilt dat je meteen een calorieën bom naar binnen werkt, hier vier zalige cocktails met minder dan 200 calorieën.

Lijf zomerproof!

Ons lijft ontwaakt langzaam maar zeker uit zijn ‘winterslaapje’. Daarom een lijstje met 11 tips om je lichaam weer in beweging te krijgen,  je huid weer te laten stralen en je geest wakker te schudden. Want we willen natuurlijk het maximale uit de lente halen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.