rijke man daten
17 June 2015

‘Sugar daddy’ daten: tips voor vrouwen

Wil jij ook een rijke vent aan de haak slaan en je énige echte eigen ‘sugar daddy’? Voortaan met een gold card en duizenden euro’s op zak shoppen? Dan volg je onderstaande date tips en relatieadviezen op. Van de sugar baby’s zelf uiteraard..

Conferentie voor sugar dadday’s

Afgelopen weekend was er in Manhattan een heuse conferentie voor vrouwen die graag een rijke man aan de haak slaan. De website SeekingArrangement.com van Brandon Wade organiseerde deze bijeenkomst. De site heeft zo’n 800.000 mannelijke ingeschrevenen, van gemiddeld 40 jaar en met een jaarsalaris van $250.000 zo lezen we op relatie.blog.

Dating tips voor de vrouwen:

1. Heb geen seks op de eerste date
De 25-jarige deelneemster Kristen J. “Je vergooit anders meteen je kansen. Laat hem verlangen naar meer. Zo krijg je meer geld.” En ja, rijke mannen zijn nu eenmaal aantrekkelijk.

2. Probeer de gevreesde ‘Salt Daddy’ te ontlopen
Met andere woorden, de gefortuneerde man is niet van plan om zijn rijkdom zomaar te delen met zijn verovering. Terug naar af dus, voor de in geld geïnteresseerde mannenjaagsters. Op SeekingArrangement.com is de helft van de 800.000 mannen zo’n ‘zoutpapa’.

Verder nog tips?

Jazeker. Sugar baby’s luisteren naar wat hun ‘daddy’ zegt. “Hoe saai het soms ook mag zijn, je komt er echt ver mee.” Aldus een een ‘sugar baby’. Verder nog af te raden: profielfoto’s die al te veel prijsgeven. Aan te raden dan weer is om 10% van de verdiensten opzij te leggen voor later. En om nooit het woord ‘sugar daddy’ te gebruiken in het bijzijn van… juist ja,  je raadt het al: de sugar daddy himself.

Succesverhalen

Succesvoorbeelden vielen er ook te horen op de conferentie in Manhattan. De 28-jarige Dakota harkt bijvoorbeeld $10.000 zakgeld per maand binnen. “Ik wil gewoon een succesvol iemand daten. Ik ben geen hoer, ik ben geen goudzoeker, maar ik heb wel zo mijn normen.”

Geile oude mannen?

Ook het stereotiepe beeld van de sugar daddy werd ontkracht op de top: “Dat zijn geen wellustige, geile oude mannen”, zegt CEO van Seeking Arrangement, Brandon Wade, aan de New York Daily News. Wade is zelf een sugar daddy, of wat dacht u? “Maar het cliché klopt dus niet, dat kan ik duidelijk stellen.” Het is maar dat we het weten ;-).

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

SmartSingles.nl

gerelateerde artikelen

Online campagne waarschuwt 40-plussers voor dateoplichters

Uit cijfers van de Fraudehelpdesk blijkt dat deze groep daters gemiddeld...

Singles met studieschuld daten 1 maand gratis

Om single studenten en pas afgestudeerden in hun zoektocht naar een...

Liefde voor rijke singles: bij succes betaal je 60.000 euro

Rijk, single en op zoek naar een interessante gelijkgestemde partner? Pier...

Op date en inspiratieloos: DateLab heeft de oplossing!

Je wilt een originele date van A tot Z regelen voor...

Dit is de duurste stad voor een date

De Deutsche Bank berekende in welke stad je het duurst uit...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

advertentie