rijke man daten

‘Sugar daddy’ daten: tips voor vrouwen

Wil jij ook een rijke vent aan de haak slaan en je énige echte eigen ‘sugar daddy’? Voortaan met een gold card en duizenden euro’s op zak shoppen? Dan volg je onderstaande date tips en relatieadviezen op. Van de sugar baby’s zelf uiteraard..

Conferentie voor sugar dadday’s

Afgelopen weekend was er in Manhattan een heuse conferentie voor vrouwen die graag een rijke man aan de haak slaan. De website SeekingArrangement.com van Brandon Wade organiseerde deze bijeenkomst. De site heeft zo’n 800.000 mannelijke ingeschrevenen, van gemiddeld 40 jaar en met een jaarsalaris van $250.000 zo lezen we op relatie.blog.

Dating tips voor de vrouwen:

1. Heb geen seks op de eerste date
De 25-jarige deelneemster Kristen J. “Je vergooit anders meteen je kansen. Laat hem verlangen naar meer. Zo krijg je meer geld.” En ja, rijke mannen zijn nu eenmaal aantrekkelijk.

2. Probeer de gevreesde ‘Salt Daddy’ te ontlopen
Met andere woorden, de gefortuneerde man is niet van plan om zijn rijkdom zomaar te delen met zijn verovering. Terug naar af dus, voor de in geld geïnteresseerde mannenjaagsters. Op SeekingArrangement.com is de helft van de 800.000 mannen zo’n ‘zoutpapa’.

Verder nog tips?

Jazeker. Sugar baby’s luisteren naar wat hun ‘daddy’ zegt. “Hoe saai het soms ook mag zijn, je komt er echt ver mee.” Aldus een een ‘sugar baby’. Verder nog af te raden: profielfoto’s die al te veel prijsgeven. Aan te raden dan weer is om 10% van de verdiensten opzij te leggen voor later. En om nooit het woord ‘sugar daddy’ te gebruiken in het bijzijn van… juist ja,  je raadt het al: de sugar daddy himself.

Succesverhalen

Succesvoorbeelden vielen er ook te horen op de conferentie in Manhattan. De 28-jarige Dakota harkt bijvoorbeeld $10.000 zakgeld per maand binnen. “Ik wil gewoon een succesvol iemand daten. Ik ben geen hoer, ik ben geen goudzoeker, maar ik heb wel zo mijn normen.”

Geile oude mannen?

Ook het stereotiepe beeld van de sugar daddy werd ontkracht op de top: “Dat zijn geen wellustige, geile oude mannen”, zegt CEO van Seeking Arrangement, Brandon Wade, aan de New York Daily News. Wade is zelf een sugar daddy, of wat dacht u? “Maar het cliché klopt dus niet, dat kan ik duidelijk stellen.” Het is maar dat we het weten ;-).

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.