Succesvoller daten door botox

Een behandeling met Botox zorgt ervoor dat je een betere eerste indruk maakt: anderen vinden je aantrekkelijker, sportiever en denken dat je meer succes zult hebben bij afspraakjes.

Dit blijkt uit onderzoek van de American Academy of Otolaryngology Head an Neck Surgery (AAO-HNSF) Vergelijkbaar met KNO-heelkunde en hoofd en nek-chirurgie in Nederland.

Eerste Indruk
Volgens de onderzoekers staat vast dat het gezicht de meest bepalende factor is bij de eerste indruk en heeft cosmetische chirurgie hier een duidelijke positieve invloed op. Met het betreffende onderzoek wilden zij nagaan of dat ook geldt voor het gebruik van Botox.

Deelnemers aan het onderzoek werden gefotografeerd voor en na een behandeling Botox.

Lees verder…

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten