Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
singles uitgaan
9 januari 2016

Succesvol flirten: zo verover je iemands hart

Ben jij het inmiddels behoorlijk zat dat je onderhand de enige bent die na een avondje uit weer alleen naar huis moet omdat jouw geflirt allesbehalve succesvol was? Dan is het de hoogste tijd om uit te vogelen welk type flirter je eigenlijk bent. Want flirten is immers dé sleutel tot succes om iemands hart te veroveren!

Slechte flirters bestaan niet

Nou het begint al positief! Want niemand is een slechte flirter volgens de auteur van The Five Flirting Styles. “Je bent misschien gewoon niet echt het type om onbeschaamd te flirten wanneer je uitgaat naar een café of op een dansfeest. “Daarom stelde hij een lijstje op van vijf verschillende type flirters. Kijken in welke jij jezelf herkent.

De fysieke flirter

Weet jij makkelijk de aandacht te trekken dankzij subtiele, lichamelijke contacten en ben je kampioen van de non-verbale communicatie? Dan hoor jij ongetwijfeld thuis in deze eerste categorie. Je schrikt niet terug om op jacht te gaan, vooral in het uitgaansleven, en speelse aanrakingen zijn je allesbehalve vreemd. Als het daadwerkelijk tot een relatie komt, gaat het er meestal intens aan toe. Jammer genoeg duurt zo’n relatie nooit lang…

De beleefde flirter

Onder dit type valt iedereen die respect toont en zijn manieren kent. Het gaat om zorgzame en beleefde personen. Hun relaties zijn van langdurige aard en zijn gebaseerd op vriendschap en vertrouwen. De beleefde flirters nemen uitgebreid hun tijd voordat ze met iemand een relatie aangaan. Meestal gaat het om personen die ouder zijn dan 40. Het meeste succes boeken ze op plaatsen waar ze de kans krijgen om hun potentiële partner uitgebreid te leren kennen, zoals in een vereniging of sportclub.

De traditionele flirter

Deze personen geloven nog steeds dat mannen als jagers het voortouw moeten nemen. Vrouwen moeten zich zo passief mogelijk gedragen en mogen hooguit een beetje giechelen. Dames die op deze manier veroverd worden, vinden het meestal oké om als een trofee behandeld te worden. Dit is trouwens exact hoe de man in kwestie het wil. Traditionele flirters zijn vooral succesvol tijdens hun middelbare schooltijd of als jonge twintiger.

De open flirter

Niets is zo sexy volgens de open en oprechte flirters als te praten over hun geniale en intellectuele ideeën. Vooral tijdens een eerste date weten ze op deze manier de aandacht te trekken. Zo kunnen ze de conversatie makkelijk gaande houden en leren ze in een mum van tijd hun gesprekspartner redelijk uitgebreid kennen.

De speelse flirter

Staat flirten voor jou gelijk aan een soort bezigheidstherapie om je zelfvertrouwen een boost te geven? Dan val jij ongetwijfeld onder deze categorie. Je speelt graag spelletjes en houdt ervan om mensen te plagen en uit te dagen. De kans dat het begrip ‘friends-with-benefits’ je bekend in de oren klinkt, is groot. Het meest populaire terrein van de speelse flirter is op reis of tijdens de vakantie. Ze weten perfect hoe ze personen moeten bespelen die ze later waarschijnlijk nooit meer terugzien. Vooral de eerste stadia in een relatie vinden ze interessant. Eens de band te hecht wordt, gaan ze er van door.

Meer weten over flirten?

Flirten is een onmisbare sociale vaardigheid die het leven een stuk leuker, eenvoudiger en spannender maakt. Of het nu gaat om het vinden van echte liefde, een gezellige ontmoeting in de kroeg of een gesprek op een receptie, de sleutel is: contact maken. Niet iedereen is daar even handig in.

Maar flirten is te leren. In dit boek geeft Judith Reinsma aan de hand van het unieke flirtmodel een echte flirtworkshop waarin ze inspireert tot een open en actieve houding. De vele voorbeelden uit de praktijk, handige checklists, tips en citaten maken dit boek tot een vrolijk en praktisch handboek in het flirten.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Condoom.nl

gerelateerde artikelen

Flirten op een uitvaart kan wel, ruzie maken niet

Ruzie maken of dronken zijn kan echt niet op een uitvaart....

Flirty Dancing: Wendy van Dijk swingt met singles

Wendy van Dijk heeft haar eerste programma bij SBS6 te pakken,...

Festivals zijn place to be voor flirtende singles

Het festivalseizoen is in volle gang! En wat blijkt? Festivals zijn...

Flirt een vrouw met je? Ontdek alle flirt signalen!

Een beetje frunniken met haar vingers in der haren, is dat...

Dé signalen voor een zomerse vakantieflirt of meer..

Een vakantieflirt is per definitie zorgeloos, ontspannend, sexy en leuk. Tenzij...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Culi gids

Met singles gezellig eten? Ga eens...

advertentie

 mooi & gezond algemeen