Studentes willen meer seks

Studenten platform Sum heeft ook dit jaar haar jaarlijkse seksenquête gehouden. Maar liefst 3500 studenten – een record – deelden hun intiemste seksuele ervaringen en de uitkomsten waren zeer verrassend. Zo bleek dat studentes zeer tevreden zijn over het aantal keren seks per maand, maar toch willen velen vaker seks. Ook geven ze een hoger cijfer aan hun seksleven dan hun mannelijke collega’s. Verder zijn studenten losbandiger geworden: het percentage studenten met meer dan tien of meer sekspartners is gestegen in vergelijking met enkele jaren geleden. Nu zegt 16 procent van de mannen en 11 procent van de vrouwen het bed gedeeld te hebben met meer dan tien personen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?