Studenten hebben vaker onenightstand dan date

Tegenover iedere date die studenten hebben staan door de bank genomen twee onenightstands. Dat is wat Carolyn Bradshaw, verbonden aan de Amerikaanse James Madison University (Virginia), en haar collega’s hebben vastgesteld.

Het onderzoek was erop gericht motivaties te onthullen waarom de voorkeur de ene keer uitgaat naar een avontuurtje voor één nacht en de andere keer gekozen wordt voor een langduriger date-traject. Bradshaw en haar team onderzochten hiervoor 150 vrouwelijke en 71 mannelijke studenten. Alle deelnemers werden blootgesteld aan verschillende situaties waarin ofwel lust ofwel liefde centraal stond.

Te denken valt hierbij aan het al dan niet aanwezig zijn van alcohol, het karakter van de desbetreffende partner en de aanwezige randvoorwaarden om een relatie te kunnen aangaan.

Hieruit kon vervolgens vastgesteld worden dat beide seksen een date verkiezen boven een onenightstand, maar dat daar in de praktijk niet veel van te merken is. Zowel mannen als vrouwen blijken tot bijna twee keer vaker seks voor een nachtje dan dates te hebben. Lees verder op Nu.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?