singles festival

Strandfeest: de wereld rond in 1 dag

Reisorganisatie Shoestring geeft een heerlijk strandfeest! Op zaterdag 20 juni organiseren ze het summer event van het jaar: Shoestring DURFT: Een fantastisch feest bij strandtent Bruxelles aan Zee in Zandvoort.

Wie durft?

Tijdens dit feest kan men deelnemen aan diverse workshops en activiteiten, zoals karaoke, een reisquiz, een cocktailworkshop, etc. En dit alles natuurlijk onder het genot van een lekker drankje, wereldse hapjes en zonnige deuntjes. Shoestring DURFT is ondertussen een jaarlijks terugkomend evenement. We verwachten dit jaar minstens 500 bezoekers.

De wereld rond in 1 dag

DURF! Dat is het thema van ons feest. Shoestring staat voor grensverleggend, actie, plezier, onvergetelijke ervaringen EN met gelijkgestemden de wereld ontdekken. Niet toevallig dus dat we een mooie strandlocatie hebben uitgekozen op een zomerse dag in juni. Maak in een ontspannen sfeer kennis met onze medewerkers, andere durfals en wereldse culturen! De wereld rond in 1 dag? Het kan écht! Kom naar Shoestring DURFT en doe mee aan de allerleukste, soms ietwat gedurfde, activiteiten en workshops.

DURF jij…

 …nuchter een hippe karaokebar binnen te stappen en te zingen op zijn Japans.
   …de meest verrukkelijke oriëntaalse gerechtjes te proeven.
   …de competitie met andere reisfreaks aan te gaan in een bloedstollende reiskennis-quiz
(maak kans op mooie prijzen!!).
   …liever luieren op het -hopelijk- zonovergoten terras? Net als tijdens onze reizen hanteren wij op deze dag het vrijheid-blijheid principe; niks moet, alles mag!

Hoe kom ik aan kaarten?

Begin je al in de stemming te raken? En wil je dit echt niet missen? Koop dan nu jouw toegangskaartje voor Shoestring DURFT voor slechts € 12,50 per persoon. EARLY BIRDS OPGELET: als je vóór 3 mei je kaartje(s) koopt betaal je slechts € 7,50 p.p.

Neem vooral je vrienden mee, want als je 4 kaartjes in één keer koopt, krijg je € 10,- korting! (regulier tarief). Aan de deur ben je natuurlijk ook van harte welkom, dan betaal je € 15,- per persoon.

Bij de prijs inbegrepen:
 Gratis deelname aan alle activiteiten
 Muziek en entertainment
 Twee drankjes per persoon
 Een vijftal exotische gerechtjes 
 Bizarre en gewaagde snacks (als je durft…)

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.