bikini zwemslip

Strakkere zwembroeken voor mannen

De trend voor strakkere en kortere zwembroeken lijkt te zijn begonnen toen acteur Daniël Craig er één droeg in de James Bond-film Casino Royale in 2006. Het zet nu vooral door omdat beroemde mannen als David Beckham en model David Gandy regelmatig worden gezien in strakke zwembroeken.

Strakke zwembroek is top

De lange, wijde zwemshorts lijken tot het verleden te behoren. Deze zomer lijkt de trend van strakke zwembroeken op een hoogtepunt te zijn. De Britse winkelketen Debenhams meldt dat de verkoop van strakke zwembroeken de afgelopen weken met 242 procent is gestegen. Zwembroeken zijn gemiddeld zo’n twee centimeter korter dan in 2013.

Mannen lijken het voorbeeld van Beckham te volgen. Ze kiezen voor een strakke zwemslip en niet meer voor wijde, vormeloze shorts. Ze hadden ook kunnen kiezen voor de ultra kleine zwemslips zoals Rod Stewart die droeg, maar dat gebeurt gelukkig niet.

Retro bikini

Daar waar mannen meer bloot laten zien, kiezen vrouwen steeds meer voor grotere bikini’s en badpakken. De verkoop van bikini’s met een hoge taille, zoals die in de jaren 50 werden gedragen door Marilyn Monroe, neemt steeds meer toe.

Bekende vrouwen als Rihanna en Poppy Delevingne zijn al gefotografeerd in de retro-stijl bikini’s. Ook nemen steeds meer ontwerpers de grotere bikini’s op in hun collecties. Dus wat ga jij dragen deze zomer?

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Beschermd: Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

Beschermd: De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen. 
instagram vakantiefoto
By Moniek ·
15 maart 2022

De meest geïnstagramde eilanden ter wereld

Waar zijn de meest fotogenieke eilanden ter wereld? Van Bali tot Bora Bora is het delen van vakantiefoto's op sociale media een essentieel onderdeel van de reiservaring zelf geworden.
singles kamperen
By Tijmen ·
21 februari 2022

Samen kamperen als single? Doen!