Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
sporten met aandacht
30 oktober 2019

Strakker in je vel: deze tips motiveren om te starten met sporten

Je wilt wel maar… je bent al weken maanden tegen het moment aan het opzien en het komt er maar niet van. Eigenlijk wil je best graag het sporten weer oppakken maar op de een of andere manier kan je jezelf er niet toe zetten. Wil je graag weer wat strakker in je velletje? Begin dan vandaag met sporten! 

Deze vijf tips helpen je om een gewoonte-sporter te worden!

5 tips om vandaag de stoute (sport)schoenen aan te trekken!

  1. Ga eens langs bij de dokter

Ben niet de meest regelmatige / gezonde eter? Dan loont het om eens langs te gaan bij je huisarts. Een eventueel ijzer- of vitaminetekort zal je prille sportprestaties niet vooruit helpen, en het is ook geen slecht idee om je cholesterolgehalte en je hart- en vaatstelstel te laten checken. Eventuele oude blessures zouden ook even nagekeken moeten worden door een arts.

  1. Zorg voor het goede materiaal

Voor de meeste sporten heb je niet veel spullen nodig, maar zorg dan wel dat het goede kwaliteit is. Een degelijk paar loopschoenen is bijvoorbeeld geen overbodige luxe. Daarnaast is aangepaste loopkleding ook aangenamer om in te sporten, zoals een naadloze broek en truitjes die ademen.

  1. Laat je coachen

Niet dat je meteen een personal trainer in de arm moet nemen voor al je trainingen – al is dat geen slecht idee als je budget het toelaat -, maar ga toch op de een of andere manier op zoek naar begeleiding. Eén sessie om je op pad te helpen of een volledig trainingsschema laten opstellen, alles is mogelijk.

  1. Zoek een sportmaatje

Alleen lopen, met wat muziek in je oren, is prima te doen natuurlijk, maar vaak is het een stuk gezelliger om samen met iemand anders te sporten. Het motiveert je ook om niet op te geven, aangezien je dan iemand anders teleurstelt.

  1. Stel jezelf een doel

Gewoon gaan sporten zonder een duidelijk doel is moeilijker vol te houden. Maar doe je het om gewicht te verliezen, gezonder te leven, te stoppen met roken of te ontsnappen aan stress, dan zorgt dat voor extra motivatie. Hou je vooruitgang bij en je zal verbaasd zijn hoe snel je vooruit gaat.

Kan je het echt niet opbrengen om vandaag al te beginnen met sporten maar wil je wel wat calorieën verbranden? Check it out! 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Condoom.nl

gerelateerde artikelen

Het grote geheim van een platte buik kweken

We willen het allemaal wel, een mooie strakke platte buik. Zeker...

Van binnen naar buiten!

egenwoordig brengen we het grootste deel van de dag door achter...

Gelukshormonen, zweten en daten

Als je van bewegen houdt en van natuur, dan is het...

Het corona-buikje: singles komen fit uit de lockdown

Praktisch naast de koelkast werken en minimale kansen op het showen...

Nederlanders sporten zich suf in de buitenlucht tijdens de corona lockdown

Wie zich in de openbare ruimte waagt, kan de indruk krijgen...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie

Nieuw in NL: Body Wrap luxe shapewear met kant