onzeker lichaamsbeeld

Stop met daten, start met coaching

Niet iedereen is dol op daten. Het afstruinen van datingsites, op zoek naar die ene ware om vervolgens weer een teleurstelling rijker thuis te komen werkt ook niet echt bemoedigend. Tegenover vrienden, familie en collega’s wek je de indruk dat je helemaal happy bent met jouw bestaan als single, maar de waarheid ziet er heel anders uit.

Uitgaan, feesten, daten..

Je vraagt je geregeld af wat je nou toch verkeerd doet. Waarom hebben anderen binnen de kortste keren wel weer een nieuwe relatie en jij niet? Je ontmoet wel leuke singles, maar op de een of andere manier komt het maar niet van de grond. Uitgaan, speeddaten, singlefeesten, zo nu en dan een leuke activiteit plus tussendoor wat dates via een datingsite, het is echt niet zo dat je niet je beste beentje hebt voorgezet toch?

Stop met doormodderen

Omdat je diep in je hart gewoon een leuke, fijne relatie wilt neem je alle ongemakken en teleurstellingen voor lief en ga je dapper door op de ingeslagen weg. Maar heb je je weleens afgevraagd waarom jouw aanpak niet werkt? Als je wasmachine het begeeft bel een reparateur, is je auto stuk dan bel je de garage. Daar ga je zelf ook niet aan lopen sleutelen (althans, als je geen automonteur bent tenminste). Wil het maar niet vlotten in de liefde, dan blijf je onverminderd doormodderen. Waarom?

Gun jezelf een beetje hulp

Je kunt jezelf ook een hoop ellende, verdriet en teleurstellingen besparen door eens contact te zoeken met een singles coach. Met hem of haar neem je jouw leven, persoonlijkheid en relatiewensen onder de loep. Nee, ze gaan niet op zoek voor je naar een nieuwe partner, maar helpen je wel om te kijken hoe het allemaal wat effectiever kan om dit doel te bereiken. Passen jouw date methodes wel echt bij je? Wat verwacht je van een relatie, hoe zie die partner er dan uit en hoe zij jij jouw rol als wederhelft? Het gaat verder dan wat snelle flirttips want daar scoor je echt niet de liefde van je leven mee.

Zelfanalyse

Onderwerpen die bij een single coach aan bod komen zijn; ontmoetingen, wat straal je uit, hoe ga je om met iemand die je erg leuk vindt, wat betekent aantrekkingskracht voor jou. Ben je na een ontmoeting misschien te gretig of juist te afhoudend? Kortom jouw gedrag wordt uitgebreid gesproken. Samen met de coach bekijk je welke mechanismes je voortaan beter af kunt leren en welke je je misschien eigen kunt maken!

Er zijn verschillende uitstekende single coaches die je echt op weg helpen om van ontmoeten en daten een succes te maken. Gun jij jezelf ook een echte kans in de liefde? Kijk dan eens bij onze Singles Coach Gids. Zeker weten dat jij met een cursus, workshop of een paar afspraken een hoop opsteekt en je kansen op de liefdesmarkt aanzienlijk vergroot!

 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.