seks online relatie dating
2 February 2016

Stoor je niet aan gênante seksmomenten

Vrijen met iemand die je al lang kent, is minder spannend maar mogelijk ook ontspannender. Van je zelf weet je hoe je doet tijdens een vrijpartij, maar de ander moet dat nog gaan ontdekken van jou. Je kunt je daar van te voren druk over maken, maar dat zou de pret alleen maar drukken. Niet doen dus. Laat maar komen die wind, als die je ontsnapt. Het voelt gênant, maar is heel normaal.

Net als in de film

Je hebt vast wel eens een bedscène gezien in een romantische film. Een bijna elegant gebeuren met strakke lichamen, met het hoognodige gekronkel en met licht gekreun. Herken jij je daar niet in? Dat komt omdat dat film is en niet het echte leven. In het echt wordt de liefde namelijk luidruchtiger bedreven, soms wat onbeholpen en vaak gênant.

7 ongemakken tijdens vrijen

Er zijn een aantal momenten die ongemakkelijk kunnen voelen, maar je moet beseffen dat die eigenlijk normaal zijn. Met deze wetenschap zal het vrijen vast al aangenamer gaan voelen. Zo is het toch zeker ook bedoeld.

1. Je wordt ongesteld

Je zal de eerste persoon niet zijn die midden in een vrijpartij ongesteld wordt.  Het is iets dat veel vrouwen meemaken. Misschien als je de pil slikt is je menstruatie stipt op uur en tijd, maar veel vrouwen kunnen niet precies voorspellen wanneer het begint. Besef je op het ongemakkelijke moment dat het maar bloed is en dat met koud water al bloedvlekken te verwijderen zijn.

2. Je gaat kokhalzen

Onze mond is niet gemaakt om dingen in te stoppen die groter zijn dan een lepel. We hebben allemaal een kokhalsreflex.  Je kunt als vrouw al bij het idee je partner oraal te bevredigen last krijgen van kokhalsreflex. Vind je het prima, doen dan. Vind je het misselijkmakend, voel dan het recht je mening hierover te uiten. Ook hier ben je weer geen uitzondering als het jou tranende ogen bezorgt, doet kokhalzen en zelfs doet overgeven. Laat je vooral niks aanleunen.

3. Je krijgt geen orgasme

Sommige mannen denken dat alle vrouwen moeiteloos een orgasme krijgen, maar de waarheid zit anders in elkaar. Mannen weten al helemaal niet dat door alleen penetratie de meeste vrouwen nooit hun hoogtepunt bereiken. Stimulatie van de clitoris past mogelijk niet bij ieder standje, dus dan is het niet vreemd dat je niet klaarkomt. Tegelijk met de man klaarkomen is daarom eerder onmogelijk dan een makkie. Wil je na het klaarkomen van je partner zelf toch ook graag een orgasme? Dan moet je zonder gêne nog wat andere standjes of activiteiten voorstellen. Je partner bedenkt dit niet altijd zelf, eigen initiatief van de vrouw vereist.

4. Je giechelt

Niet alle vrouwen reageren op de zelfde manier, dat geldt voor veel activiteiten en zeker voor seks. De ene vindt het sexy dirty talk te horen of zelf te bezigen, de andere kent het misschien nog niet en kan er spontaan de slappe lach van krijgen. Leg gewoon uit dat het voor jou nieuw is of dat het niet jouw manier is om opgewonden te raken. Omgekeerd kan het natuurlijk ook, dat jij als vrouw best iets meer van dit ondeugende gefluister zou willen horen. Wanneer jij niet zegt wat jou bevalt, dan weet de ander dat niet.

5. Je hebt een ejaculatie

Misschien heb je het nog nooit meegemaakt, maar vast al eerder iets over gelezen. De vrouwelijke ejaculatie, die wel degelijk bestaat. Het is niet gewoon urine. Het gebeurt met of zonder orgasme en komt meestal voor door stimulatie van de G-spot. Op het moment dat het gebeurt, verlies je ongeveer een theelepel vocht via de urineleider. De vloeistof ziet eruit als waterige melk en ruikt niet naar urine. Het is doodnormaal en niets om je voor te schamen.

6. Je aantrekkingskracht is te laag?

Is je partner tijdens de seks niet genoeg opgewonden? Dan heeft dat waarschijnlijk niets met jou te maken. Zijn stijfheid is niet perse recht evenredig met jouw aantrekkingskracht. Denk maar aan factoren zoals stress, alcohol, medicatie en leeftijd, die allemaal een rol spelen. Misschien heeft hij eerder die dag al gemasturbeerd, dat weet je niet en dat is zijn goed recht. Maak je dus geen zorgen.

7. Je bent winderig

Natuurlijk vind je het niet prettig een wind te laten in zijn aanwezigheid, zeker niet in een innige omstrengeling. Maar het gebeurt, zeker als je energiek in allerlei nieuwe standjes bezig bent. Je lichaam geeft hierop omgewild een reactie. Het gebeurt bij de meeste vrouwen. Wanneer je partner een beetje fatsoen heeft brengt hij jou hiermee niet meer in verlegenheid dan jij je al voelt.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Nooit moet anale seks als een verplichting voelen

Bij het lezen van het volgend artikel, kwam de volgende gedachte...

Boost voor je relatie: maand dagelijks seks

Noem eens 5 redenen om elke dag seks te hebben met...

Wat vinden we erger? Emotioneel of seksueel vreemdgaan

Wat zou je erger vinden: als je partner seks heeft met...

De meest gemaakte fouten tussen de lakens

We merken dat wij vrouwen eerder geneigd zijn de bedprestaties van...

Kwart van de vrouwen geniet zelden van seks

Bijna een kwart (23%) van de vrouwen geniet zelden van seks...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

advertentie