Stofzuigen een van favoriete bezigheden

Dat vrouwen seks minder bevredigend vinden dan mannen, mag geen verrassing meer zijn. Wel opvallend is dat vrouwen voor stofzuigen bijna net zo lief hun hand omdraaien…

Dat blijkt uit onderzoek van Psychologie Magazine onder 500 Nederlanders naar onze favoriete bezigheden. Bij mannen staat seks met stip op 1, vrouwen genieten het meest van een goede maaltijd.

Ook spreken zij liever met vriendinnen af, hebben ze een goed gesprek, lezen ze een boek en kopen ze liever iets moois voor zichzelf dan dat ze de lakens delen met hun vriend/minnaar of echtgenoot. Seks komt namelijk voor veel vrouwen pas op nummer zes terecht in de Top 10, vlak voor werken en sporten.

Een opvallende bezigheid in de Top 10 van zowel mannen als vrouwen is… stofzuigen. Bij vrouwen komt dat terecht op nummer 9, slechts twee plaatsen na het bedrijven van de liefde.
De complete Top-10 van beide geslachten ziet er als volgt uit:

Vrouwen
1. Lekker eten
2. Goed gesprek hebben
3. Iets moois kopen
4. Afspreken met vriendinnen
5. Lezen
6. Seks hebben
7. Werken
8. Sporten
9. Stofzuigen
10. Televisie kijken

Mannen
1. Seks hebben
2. Lekker eten
3. Afspreken met vrienden
4. Een goed gesprek hebben
5. Iets moois kopen
6. Televisie kijken
7. Werken
8. Lezen
9. Sporten
10. Stofzuigen

Voor het onderzoek vulden vijfhonderd mensen tussen de 18 en 69 jaar anoniem op internet een vragenlijst in over hun seksleven. Het onderzoek werd in opdracht van Psychologie Magazine uitgevoerd door RMI Fullservice Marktonderzoek.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?