Sociale media kanalen als Facebook en Twitter trekken een behoorlijke wissel op ons seksleven. Zelfs in bed liggen koppels rustig uren naast elkaar en spelen met hun mobiele telefoon in plaats van met elkaar. Dat kan anders bedacht Durex en ze kwamen met een interessante oplossing.

Seksspeeltjes

Het werkt op iedere smartphone en tablet waarmee je lekker onder de wol kruip en bovenal, het geeft je seksleven een geweldige boost! Durex lanceert in onderstaand filmpje een functie die je op iedere mobiele telefoon vindt en die maar weinig mensen kennen. De koppels in het promo filmpje biechten op dat ze heel wat tijd in de slaapkamer verkwisten omdat ze met de technologie bezig staan in plaats van met seks(speeltjes).

Verslaafd

In plaats van aandacht aan hun bedpartner te besteden zijn ze vol van Facebook, Twitter, Instagram en de rest. Ze bekennen dat ze elkaar daardoor vaak uit het oog verliezen. Eentje gaat zelfs zover te stellen dat ze echt verslaafd is aan al die sociale media.

Simpel

De nieuwe technologie is ook nog eens gratis. Wil je weten hoe het werkt ? Bekijk dan de video. De reactie die het allemaal samenvat is van een man wiens vingers dreigen vast te groeien aan zijn smartphone. “Oh, fuck”, zegt hij…