kale man slim succesvol

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Het is zover! Je gaat op date met iemand die je helemaal ziet zitten! Het schijnt dat de meeste relaties voort bouwen op een reeks van eerste indrukken. Om deze reden is de eerste date een goede gelegenheid om direct een band te creëren. Echter, het is geen exacte wetenschap.

Let maar eens op bij het programma ‘first dates’. Daar zie een grote diversiteit van mensen op tv met verschillende kledingstijlen. Overhemden, heren T-shirts, poloshirts of truien? Het kan allemaal. Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.

Wat trek je aan voor de eerste date?

Je wilt er strak en verzorgd uit zien. Een mooi heren overhemd is hier ideaal voor! Het geeft een fantastisch uitstraling waarin je goed overkomt. Overhemden zijn overal voor geschikt, mits je de juiste kleuren draagt. Witte en blauwe overhemden zijn klassieke kleuren die iedereen goed staan. Wil je jezelf onderscheiden? Ga dan eens voor een overhemd die een andere kleur is, bijvoorbeeld rood of beige. Dit zijn warme kleuren.

Hoe krijgt ze de beste indruk?

Op je gemak voelen is belangrijk. (Overigens is een beetje ongemakkelijkheid niet ongepast tijdens je eerste date!) Kies voor kleding waar jij je fijn en zelfverzekerd in voelt. Ben jij geen overhemden man, dan kun je kiezen voor een basic wit heren T-shirt. Bovendien is leuk om je kleding aan te passen op je uitstraling. Zolang je kleding maar uitstraalt wie je bent. Let tijdens de date op je lichaamshouding. Lichaamshouding zegt veel over een persoon. Zorg dat je ontspannen overkomt. Toon interesse en betrek niet het gesprek constant over jezelf!

Lekker ruiken is het halve werk

Vrouwen houden van lekkere luchtjes. Bepaal of je de voorkeur hebt voor een fris of zoet luchtje. Wees voorzichtig met de hoeveelheid. Spuit je teveel op, dan kan het zeer overheersend zijn.

Welke schoenen kies je?

Het is algemeen bekend dat vrouwen dol zijn op schoenen. Waarschijnlijk denkt de vrouw langer na over de juiste schoenen dan jij. Voor jou is het even belangrijk om de juiste te kiezen. Sneakers zitten lekker, maar als ze afgetrapt zijn, is het verstandig om ze niet op de eerste date aan te trekken. Nette schoenen zijn een veilig keuze voor de eerste date. Zowel suède als leren schoenen zien er stijlvol uit! Als kers op de taart kun je vrolijke sokken naar je date dragen. Met deze tips zorg je ervoor dat je de juiste eerste  indruk achter laat. Succes met de date!

Bron: Harener Weekblad

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.