Stijl van flirten bepalend voor relatie

Volgens onderzoek zouden degenen met een speelse of lichamelijke manier van flirten, de kortste en minst serieuze relaties aantrekken. Beleefd en oprecht flirten levert een partner voor langere tijd op.

De resultaten komen uit een onderzoek waarbij gekeken werd naar de communicatie in de liefde bij 5.100 mensen. Zij vulden een vragenlijst in over de manier waarop zij flirten en hun relatiegeschiedenis.

Jeffrey Hall, onderzoeker aan de Universiteit van Kansas, constateerde vijf verschillende soorten flirten, traditioneel, lichamelijk, oprecht, speels en beleefd.

Hoewel alle ondervraagden gebruik maken van elk van deze stijlen, domineerde bij de meesten maar één manier van flirten. Dit zou invloed hebben op de relatie die een persoon aangaat.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?