fijnproevers

Sterrendiner met je lief voor een prikkie

Zou jij met je lief of kersverse date wel eens willen eten in de allerbeste restaurants van Nederland? Groot gelijk heb je! Helaas is het voor de meeste mensen niet weggelegd om een sterrenrestaurant te dineren. Maar er is goed nieuws!

FIJNproeven in toprestaurants

Toprestaurants lanceren binnenkort een eigen actieweek voor iedere fijnproever onder ons: FIJNproeven. In die week is het mogelijk om bij een sterrenrestaurant aan te schuiven voor een diner, zonder daarvoor te diep in de buidel te tasten. De prijs begint bij 37,50 euro  en bij elke Michelinster komt hier 7,50 euro bij. Dit betekent dat je voor zo’n zestig euro kunt eten bij de crème de la crème in Nederland!

Niet geschikt voor kortingstijgers

Erik van Loo, eigenaar van tweesterrenrestaurant Parkheuvel in Rotterdam, is erg blij met het initiatief. De week kan niet verward worden met de Restaurant Week. “Met alle respect, maar die doelgroep bestaat vaker uit kortingstijgers die voor zo weinig mogelijk geld zoveel mogelijk willen eten. Ze voeden zich, maar genieten niet van eten.” En laat dat laatste nou net het allerbelangrijkste zijn.

Wil jij gastronomisch genieten?

Van 12 tot en met 18 oktober aanstaande vindt de eerste FIJNproeven-editie plaats. Mocht het aanslaan, zou dit zo eens vier keer per jaar het geval kunnen zijn. Je hebt keus uit ruim honderd toptenten in Nederland én België.

Zelf aan de slag?

Wil je zelf aan de slag en je eigen ‘sterrendiner’ koken voor je allerliefste? Kijk dan hier voor wat inspiratie

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.