daten liefde horoscoop
25 August 2015

Sterrenbeelden en de liefde

Iedereen kent ze wel: die lijstjes van sterrenbeelden die wel of niet bij elkaar zouden passen. Klopt dat wel? Jouw sterrenbeeld is namelijk een onderdeel van jouw gehele geboortehoroscoop. Deze wordt berekend op basis van jouw persoonlijke geboortedatum, exacte geboortetijd (op te vragen bij Burgerlijke Stand geboorteplaats) en geboorteplaats.

Welke sterrenbeelden passen bij elkaar?

Een persoonlijke horoscoop is een tekening van de standen van de hemellichamen en alle sterrenbeelden op jouw geboortemoment.  Dus je bent nooit alleen jouw sterrenbeeld. Je hebt onder andere een ascendant, die laat zien hoe jij je gedraagt. En niet te vergeten de standen van jouw liefdesplaneten Venus en Mars, die laten zien wat je aantrekkelijk vindt in een geliefde en hoe je bemind wil worden. Een astroloog zal in de meeste gevallen vooral een beschrijving geven van ‘jouw ideale partner’ en soms komt dit overeen met een bepaald sterrenbeeld. Maar vaak dus ook niet.

Hoe komt het als je geen succes hebt met daten?

In jouw persoonlijke horoscoop is zichtbaar hoe jij in de liefde staat. In sommige horoscopen zijn stevige blokkades te zien. Onbewust voelt een ander dit ook aan en daardoor heb je misschien geen succes. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je veel te hoge eisen stelt of dat je veel te snel wilt. Via jouw horoscoop wordt dit zichtbaar en als jij je bewust bent van deze blokkerende karaktertrek of houding, dan kan je eraan werken.  Ook is zichtbaar of je in een bepaalde periode wel mogelijkheden tot liefdessucces hebt. Ofwel ben je er rijp voor? En zo nee, wanneer dan wel? Dat is handig om te weten en het bespaart veel frustratie.

Wat zoek je nu eigenlijk echt?

Ook maakt een astroloog duidelijk wat je nu eigenlijk écht zoekt. De partner moet natuurlijk lief zijn, aantrekkelijk, intelligent en betrouwbaar enzovoorts. Maar een mens zit zo veel complexer in elkaar. Misschien zoek je onbewust nu juist helemaal niet iemand die lief is, maar iemand die je in beweging zet en je ‘een schop onder de kont geeft’. Of misschien zoek je iemand die je confronteert met je jezelf. Handig  om je hiervan bewust te zijn. Door jezelf te kennen en te weten wat je zoekt, is het eenvoudiger om tot een goede relatie te komen.

sterrenbeeld-liefde

Daten met…

Uiteraard zijn onderstaande uitspraken algemeen, maar toch kunnen ze een tip zijn als je weet wat het sterrenbeeld is van jouw date.

RAM: Ga samen lekker iets actiefs en avontuurlijks doen en maak Ram enthousiast door iets te bezoeken wat hij of zij niet kent.

STIER: Neem een leuk cadeautje mee, maar geen goedkoop prul. Doe het rustig aan en weet dat Stier indrukken moet verwerken.

TWEELINGEN: Laat zien dat je intelligent bent en vertel interessante dingen, ervaringen en belevenissen. Ga samen iets educatiefs doen.

KREEFT: Kreeft heeft vaak even een muurtje om zich heen en kan dan afstandelijk reageren. Maar dit zegt niets. Geeft dit gevoelige type de tijd om te wennen aan jou.

LEEUW: Zorg ervoor om goed gestyled voor de dag te komen en maak indruk. Leeuw wil trots kunnen zijn op de partner, dus  zet je beste beentje voor!

MAAGD: Hoe er rekening mee dat Maagd je kan beoordelen en ook afwijzen op details. Dus geen losse knoop of onaangename geur. Hygiëne staat voorop!

WEEGSCHAAL: Bedenk een leuk programma voor deze twijfelaar. Weegschaal vindt het heerlijk als jij bepaalt en geniet als jij het uitje zelf leuk vindt.

SCHORPIOEN: Weet dat je Schorpioen niets wijs hoeft te maken, want hij of zij heeft dat snel door en zal dat je enorm kwalijk nemen. Wees dus eerlijk.

BOOGSCHUTTER: Maak het niet te klef allemaal en ga samen heerlijk sporten. Een ontspannen en vrije benadering werkt het beste. Nooit claimen dus.

STEENBOK: Steenbok wil het doen zoals het hoort, dus hou de deur open voor een dame en eet netjes met vork en mes. De heer scoort als hij de rekening betaalt.

WATERMAN: Als je Waterman zo snel mogelijk vast wil leggen, dan werkt dat niet. Zie gewoon maar wat het wordt en als je daar niet tegen kunt, date dan niet met dit teken.

VISSEN: Romantisch en verlegen durft Vissen je misschien niet eens recht aan te kijken. Stel dit gevoelige type op zijn of haar gemak en heb geduld.

Persoonlijk advies

Dit artikel is geschreven door Astrologe Lea Manders uit Arnhem. Ze maakt graag jouw persoonlijke horoscoop en geeft persoonlijk advies via een consult, telefonisch of skype. Op de website vindt je meer informatie over horoscopen en over deze erkende en ervaren astrologe. 

Delen:
Facebook Twitter Icon

2 reacties

  1. Beste Peter, de tekst is inderdaad algemeen. Dit wordt ook aangegeven. Pas bij het opstellen van de individuele horoscoop op basis van geboortedatum, exacte geboortetijd en geboorteplaats wordt het persoonlijke plaatje helder.

    Lea Manders | 26-08-2015
  2. Weer heel algemeen dit. Ik als Ram moet niets hebben van actief en avontuurlijk en al helemaal niet van drukte, gedoe en toeters en bellen. Doe mij maar een rustig bos, een sigaretje en een goed gesprek. ;-)

    Peter1568 | 25-08-2015
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

10 openingszinnen waar je gegarandeerd succes mee hebt

Heb je al een tijdje dat ene Instagram-account op het oog...

3 vragen die bepalen of iemand bij je past

Wat je hobby’s zijn, op welke partij je stemt of wat...

Dit zijn je beste liefdesmatches als je een Schorpioen bent

De sterrenbeelden Kreeft, Vissen of Stier hebben volgens de sterren een...

Datingapp Inner Circle blockt met nieuwe feature het woord ‘Hey’

Denk je dat ‘Hey’ de aandacht van je nieuwe match trekt?...

3 sterrenbeelden die zich het meest tot jou aangetrokken voelen

Wie interesse heeft in astrologie weet natuurlijk allang dat bepaalde sterrenbeelden...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie

SmartSingles.nl