daten liefde horoscoop

Sterrenbeelden en de liefde

Iedereen kent ze wel: die lijstjes van sterrenbeelden die wel of niet bij elkaar zouden passen. Klopt dat wel? Jouw sterrenbeeld is namelijk een onderdeel van jouw gehele geboortehoroscoop. Deze wordt berekend op basis van jouw persoonlijke geboortedatum, exacte geboortetijd (op te vragen bij Burgerlijke Stand geboorteplaats) en geboorteplaats.

Welke sterrenbeelden passen bij elkaar?

Een persoonlijke horoscoop is een tekening van de standen van de hemellichamen en alle sterrenbeelden op jouw geboortemoment.  Dus je bent nooit alleen jouw sterrenbeeld. Je hebt onder andere een ascendant, die laat zien hoe jij je gedraagt. En niet te vergeten de standen van jouw liefdesplaneten Venus en Mars, die laten zien wat je aantrekkelijk vindt in een geliefde en hoe je bemind wil worden. Een astroloog zal in de meeste gevallen vooral een beschrijving geven van ‘jouw ideale partner’ en soms komt dit overeen met een bepaald sterrenbeeld. Maar vaak dus ook niet.

Hoe komt het als je geen succes hebt met daten?

In jouw persoonlijke horoscoop is zichtbaar hoe jij in de liefde staat. In sommige horoscopen zijn stevige blokkades te zien. Onbewust voelt een ander dit ook aan en daardoor heb je misschien geen succes. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je veel te hoge eisen stelt of dat je veel te snel wilt. Via jouw horoscoop wordt dit zichtbaar en als jij je bewust bent van deze blokkerende karaktertrek of houding, dan kan je eraan werken.  Ook is zichtbaar of je in een bepaalde periode wel mogelijkheden tot liefdessucces hebt. Ofwel ben je er rijp voor? En zo nee, wanneer dan wel? Dat is handig om te weten en het bespaart veel frustratie.

Wat zoek je nu eigenlijk echt?

Ook maakt een astroloog duidelijk wat je nu eigenlijk écht zoekt. De partner moet natuurlijk lief zijn, aantrekkelijk, intelligent en betrouwbaar enzovoorts. Maar een mens zit zo veel complexer in elkaar. Misschien zoek je onbewust nu juist helemaal niet iemand die lief is, maar iemand die je in beweging zet en je ‘een schop onder de kont geeft’. Of misschien zoek je iemand die je confronteert met je jezelf. Handig  om je hiervan bewust te zijn. Door jezelf te kennen en te weten wat je zoekt, is het eenvoudiger om tot een goede relatie te komen.

sterrenbeeld-liefde

Daten met…

Uiteraard zijn onderstaande uitspraken algemeen, maar toch kunnen ze een tip zijn als je weet wat het sterrenbeeld is van jouw date.

RAM: Ga samen lekker iets actiefs en avontuurlijks doen en maak Ram enthousiast door iets te bezoeken wat hij of zij niet kent.

STIER: Neem een leuk cadeautje mee, maar geen goedkoop prul. Doe het rustig aan en weet dat Stier indrukken moet verwerken.

TWEELINGEN: Laat zien dat je intelligent bent en vertel interessante dingen, ervaringen en belevenissen. Ga samen iets educatiefs doen.

KREEFT: Kreeft heeft vaak even een muurtje om zich heen en kan dan afstandelijk reageren. Maar dit zegt niets. Geeft dit gevoelige type de tijd om te wennen aan jou.

LEEUW: Zorg ervoor om goed gestyled voor de dag te komen en maak indruk. Leeuw wil trots kunnen zijn op de partner, dus  zet je beste beentje voor!

MAAGD: Hoe er rekening mee dat Maagd je kan beoordelen en ook afwijzen op details. Dus geen losse knoop of onaangename geur. Hygiëne staat voorop!

WEEGSCHAAL: Bedenk een leuk programma voor deze twijfelaar. Weegschaal vindt het heerlijk als jij bepaalt en geniet als jij het uitje zelf leuk vindt.

SCHORPIOEN: Weet dat je Schorpioen niets wijs hoeft te maken, want hij of zij heeft dat snel door en zal dat je enorm kwalijk nemen. Wees dus eerlijk.

BOOGSCHUTTER: Maak het niet te klef allemaal en ga samen heerlijk sporten. Een ontspannen en vrije benadering werkt het beste. Nooit claimen dus.

STEENBOK: Steenbok wil het doen zoals het hoort, dus hou de deur open voor een dame en eet netjes met vork en mes. De heer scoort als hij de rekening betaalt.

WATERMAN: Als je Waterman zo snel mogelijk vast wil leggen, dan werkt dat niet. Zie gewoon maar wat het wordt en als je daar niet tegen kunt, date dan niet met dit teken.

VISSEN: Romantisch en verlegen durft Vissen je misschien niet eens recht aan te kijken. Stel dit gevoelige type op zijn of haar gemak en heb geduld.

Persoonlijk advies

Dit artikel is geschreven door Astrologe Lea Manders uit Arnhem. Ze maakt graag jouw persoonlijke horoscoop en geeft persoonlijk advies via een consult, telefonisch of skype. Op de website vindt je meer informatie over horoscopen en over deze erkende en ervaren astrologe. 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam