man en vrouw

Sterrenbeeld weegschaal: dan ben je zeer geschikt voor een lange relatie

Ieder sterrenbeeld heeft zo zijn eigen kenmerken. Zo zijn vrouwen met het sterrenbeeld Weegschaal aan de ene kant super beleefd, charmant, ontzettend sociaal en romantisch, maar aan de andere kant grote twijfelaars en beïnvloedbaar. Het hele pakketje zorgt ervoor dat vrouwen die Weegschaal zijn een ideale partner zijn in een lange relatie. Steek die maar in je zak, Weegschaal!

Man en nog op zoek naar een liefdevolle lange relatie? Ga op zoek naar vrouwen met het sterrenbeeld Weegschaal! Deze dames – geboren tussen 24 september en 23 oktober-  hebben namelijk de ideale eigenschappen in huis om een relatie lang in stand te houden. Zonder er moeite voor te doen. Kijk maar!

  1. Jezelf nooit op de eerste plek

Als Weegschaal zul je jezelf nooit en te nimmer op de eerste plek zetten. Je bekommert je altijd om de medemens en kijkt dan pas naar jezelf. Een Weegschaal zal er dan ook (bijna) alles aan doen om hem gelukkig te maken.

  1. Hechte band met vrienden en familie

Je kunt het goed vinden met familie en vrienden, Weegschaal. Je zult dan ook nooit te afhankelijk worden van je vriend en zijn sociale contacten. Zijn vrienden zijn ook jouw vrienden, maar in een gezonde relatie is het goed om ook je eigen leven te hebben.

  1. Zelden in conflict

Vrede op aarde is alles wat Weegschalen willen. Nou ja, misschien niet helemaal. Maar er zit wel een kern van waarheid in. Zo ben je als Weegschaal niet snel op je teentjes getrapt. Een conflict voorkom je nog voordat het überhaupt gaande is. En als er een meningsverschil is, dan wordt het gewoon rustig opgelost. Chillax.

  1. Open voor anderen

Beïnvloedbaar zijn, is niet meteen wat negatiefs. Het zorgt ervoor dat je open staat voor andere meningen, gevoelens van anderen en nieuwe ontwikkelingen. En dat zorgt er weer voor dat in jullie relatie niet heel veel conflicten voorkomen. Niet alles wat op het eerste gezicht negatief lijkt, is ook daadwerkelijk negatief.

  1. Romanticus

Jij houdt wel van romantiek, hè Weegschaal? En een onmisbare key in veel relaties is een beetje romantiek. Of heel veel. Ligt er maar net aan waar jouw man behoefte aan heeft.

  1. Twijfelkont

Als er iemand geen besluiten kan maken, dan ben jij het wel, Weegschaal. Maar dat zorgt er wel voor dat je een weloverwogen besluit maakt. Je gaat niet zomaar een relatie aan met een willekeurig iemand. En als je niet twijfelt, betekent het juist dat je iets wel heel zeker weet. Het aangaan van jullie relatie bijvoorbeeld.

  1. Goed in de smaak bij… 

Om een relatie in stand te houden, helpt het wel mee als je goed in de smaak valt bij je schoonouders. Als Weegschaal ben jij zo sociaal en beleefd, dat je het met iedereen goed kunt vinden. Stel je voor dat je nog niet eens met zijn ouders in dezelfde ruimte kan zitten. Dat werkt natuurlijk ook niet bevorderend voor een relatie.

Kortom, jij hebt als Weegschaal veel eigenschappen in huis die jouw partner zeer kan waarderen. Hoe lang jullie het met elkaar volhouden is natuurlijk iets waar je samen voor zorgt, maar deze goede eigenschappen werken daar zeker aan mee!

Bron: Beautify

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.