man en vrouw

Sterrenbeeld weegschaal: dan ben je zeer geschikt voor een lange relatie

Ieder sterrenbeeld heeft zo zijn eigen kenmerken. Zo zijn vrouwen met het sterrenbeeld Weegschaal aan de ene kant super beleefd, charmant, ontzettend sociaal en romantisch, maar aan de andere kant grote twijfelaars en beïnvloedbaar. Het hele pakketje zorgt ervoor dat vrouwen die Weegschaal zijn een ideale partner zijn in een lange relatie. Steek die maar in je zak, Weegschaal!

Man en nog op zoek naar een liefdevolle lange relatie? Ga op zoek naar vrouwen met het sterrenbeeld Weegschaal! Deze dames – geboren tussen 24 september en 23 oktober-  hebben namelijk de ideale eigenschappen in huis om een relatie lang in stand te houden. Zonder er moeite voor te doen. Kijk maar!

  1. Jezelf nooit op de eerste plek

Als Weegschaal zul je jezelf nooit en te nimmer op de eerste plek zetten. Je bekommert je altijd om de medemens en kijkt dan pas naar jezelf. Een Weegschaal zal er dan ook (bijna) alles aan doen om hem gelukkig te maken.

  1. Hechte band met vrienden en familie

Je kunt het goed vinden met familie en vrienden, Weegschaal. Je zult dan ook nooit te afhankelijk worden van je vriend en zijn sociale contacten. Zijn vrienden zijn ook jouw vrienden, maar in een gezonde relatie is het goed om ook je eigen leven te hebben.

  1. Zelden in conflict

Vrede op aarde is alles wat Weegschalen willen. Nou ja, misschien niet helemaal. Maar er zit wel een kern van waarheid in. Zo ben je als Weegschaal niet snel op je teentjes getrapt. Een conflict voorkom je nog voordat het überhaupt gaande is. En als er een meningsverschil is, dan wordt het gewoon rustig opgelost. Chillax.

  1. Open voor anderen

Beïnvloedbaar zijn, is niet meteen wat negatiefs. Het zorgt ervoor dat je open staat voor andere meningen, gevoelens van anderen en nieuwe ontwikkelingen. En dat zorgt er weer voor dat in jullie relatie niet heel veel conflicten voorkomen. Niet alles wat op het eerste gezicht negatief lijkt, is ook daadwerkelijk negatief.

  1. Romanticus

Jij houdt wel van romantiek, hè Weegschaal? En een onmisbare key in veel relaties is een beetje romantiek. Of heel veel. Ligt er maar net aan waar jouw man behoefte aan heeft.

  1. Twijfelkont

Als er iemand geen besluiten kan maken, dan ben jij het wel, Weegschaal. Maar dat zorgt er wel voor dat je een weloverwogen besluit maakt. Je gaat niet zomaar een relatie aan met een willekeurig iemand. En als je niet twijfelt, betekent het juist dat je iets wel heel zeker weet. Het aangaan van jullie relatie bijvoorbeeld.

  1. Goed in de smaak bij… 

Om een relatie in stand te houden, helpt het wel mee als je goed in de smaak valt bij je schoonouders. Als Weegschaal ben jij zo sociaal en beleefd, dat je het met iedereen goed kunt vinden. Stel je voor dat je nog niet eens met zijn ouders in dezelfde ruimte kan zitten. Dat werkt natuurlijk ook niet bevorderend voor een relatie.

Kortom, jij hebt als Weegschaal veel eigenschappen in huis die jouw partner zeer kan waarderen. Hoe lang jullie het met elkaar volhouden is natuurlijk iets waar je samen voor zorgt, maar deze goede eigenschappen werken daar zeker aan mee!

Bron: Beautify

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

partneralimentatie
By Moniek ·
21 juni 2021

Leven oppakken na scheiding, hoe doe je dat?

By Moniek ·
7 juni 2021

6 manieren om je seksleven te stimuleren

tips spannend voorspel
By Moniek ·
3 mei 2021

De meest gemaakte fouten tussen de lakens

We merken dat wij vrouwen eerder geneigd zijn de bedprestaties van onze bedpartner te delen met onze vriendinnen, dan met de persoon zelf.
ontharen bikinilijn
By Moniek ·
28 april 2021

Nederlandse vrouwen zoenen graag met andere vrouwen

De Nederlandse vrouw is niet vies van biseksuele experimenten. Bijna de helft heeft weleens met een andere vrouw gezoend.
ideale man vrouw relatie
By Moniek ·
21 april 2021

Ware liefde, bestaat die eigenlijk wel?

Als single kan je er van dromen, die ene ware liefde tegen het lijf lopen en samen een mooie gelukkige toekomst tegemoet gaan. Maar bestaat de ware liefde wel?
relatie zoeken
By Moniek ·
14 april 2021

Succesvol daten? Tips van de experts!

“Ik voel geen klik.” “Ik ben niet verliefd.” Of: “We passen niet helemaal bij elkaar.” Misschien krijg jij dit ook regelmatig te horen als je weer een date hebt gehad. Heel frustrerend als je telkens niet verder komt dan één of een paar dates.