steenbok vreemdgaan

Steenbok meest bedrieglijke sterrenbeeld

Steenbok en Waterman zijn de twee sterrenbeelden die het meest geneigd zijn tot vreemdgaan. Niet alleen in Nederland, maar ook in alle Scandinavische landen. Dit is ontdekt door het naast elkaar leggen van alle geboortedatums van de leden van AshleyMadison.com.

Is het toeval dat de meeste leden van AshleyMadison.com, de datingsite voor mensen op zoek naar een affaire, steenbok zijn in zowel Nederland als in de Scandinavische landen? Is het toeval dat de waterman in Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland en Nederland altijd op de tweede plek staat? En Stier en Ram altijd op drie en vier? Niet echt als je de karakteristieken van de twaalf tekens van de dierenriem kent. Maar het is wel enorm intrigerend.

Schokkend

“Soms kom je echt enorm interessante gegevens tegen wanneer je de data van onze leden bestudeert,” zegt Marco Barneveld, woordvoerder van AshleyMadison.com voor Nederland en Scandinavië. “Toen we alle geboortedatums gingen vergelijken, was het bijna schokkend te noemen dat in alle landen de percentages leden met een bepaald sterrenbeeld praktisch gelijk zijn. Toen we de karakteristieken van Zodiak naast elkaar legden, begrepen we het.”

De kalme, rustige en gereserveerde Steenbok kan een loyale liefdespartner zijn want ze hebben de discipline en controle om zichzelf tot de orde te roepen. Zelfs als ze heel erg in de verleiding komen. Maar Steenbokken gaan al snel bokken als ze niet de aandacht en het respect krijgen wat ze menen te verdienen. Dan zoeken ze het wel elders.

Wild en onberekendbaar

De wilde, intellectuele en onberekenbare Waterman is niet het meest romantische teken maar hij moet wel voelen dat zijn partner om hem geeft en hem belangrijk vindt. Zo niet, dan zoeken ze het wel elders. Aan de andere kant kan de Waterman zo in zijn eigen wereld zitten en nieuwe dingen willen uit proberen dat hij zijn partner compleet vergeet en zich onweerstaanbaar aangetrokken voelt tot elders.

Opvallend ook dat in alle landen de Stier en de  Ram vechten om de derde en de vierde plek van deze top twaalf.

Altijd in beweging

De Ram is atletisch en altijd in beweging. Als je hem als partner niet bij kan houden heb je grote kans dat hij dan maar zonder je zijn behoeftes vervult. Daarnaast heeft de Ram veel ego streling nodig. Streel je dat te weinig. Dan laat hij zich elders strelen.

Stieren zijn eigenlijk heel trouw. Ze gaan vooral vreemd als ze weten of denken dat hun partner ook vreemdgaat. Aan de andere kant is de Stier ook heel erg lichamelijk en sensueel dus een keer vreemdgaan puur voor het plezier zit er bij de Stier ook wel in.

Het sterrenbeeld dat het minste voorkomt is de Boogschutter. “Dat komt dan weer omdat de Boogschutter zich niet gemakkelijk laat overhalen om überhaupt een relatie te beginnen,” zegt Marco Barneveld. “Als de Boogschutter eenmaal in een relatie zit, neemt hij deze heel serieus.”

Dit zijn de sterrenbeelden van leden van AshleyMadison.com in Nederland in percentages van het totaal aantal leden (110.000).

Steenbok

13,40%

Waterman

10,60%

Stier

10,20%

Ram

9,30%

Vis

8,90%

Tweelingen

8,30%

Leeuw

7,60%

Kreeft

7,20%

Weegschaal

6,80%

Maagd

6,40%

Schorpioen

5,70%

Boogschutter

5,60%

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!