Steeds meer mannelijke werknemers seksueel geïntimideerd

Seksuele intimidatie is niet langer een typisch vrouwenprobleem. Hoewel zij er nog altijd het meest mee te maken hebben, worden ook steeds meer mannen ermee geconfronteerd.

De Amerikaanse Gelijkheidscommissie heeft althans vastgesteld dat het aantal klachten over seksuele intimidatie dat van mannen afkomstig is de afgelopen twintig jaar is verdubbeld, van 8 naar 16 procent van het totaal aantal klachten.

Het gaat dan om ongewenste romantische berichtjes of mannen die (onterecht) voor homo

worden aangezien en daarover ook opmerkingen moeten incasseren. Ook mannen die simpelweg niet mannelijk genoeg gevonden worden, lijken verhoogd kans te maken op deze ongewenste aandacht.

Opvallend is ook dat in de meeste gevallen, waarin een man ongepast bejegend wordt op zijn werk, er andere mannen bij betrokken zijn. Mannen die door vrouwen seksueel geïntimideerd worden zijn er ook, maar blijken aanzienlijk zeldzamer. Lees verder op Nu.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?