Staren naar decolleté niet vervelend

Vrouwen vinden het over het algemeen niet vervelend als mannen naar hun borsten kijken. Dit blijkt uit een onderzoek, uitgevoerd onder ruim 400 vrouwen.

In samenwerking met het lingeriemerk TC WOW onderzocht Telegraaf/VROUW de irritatiefactor bij vrouwen, wanneer mannen de focus op hun decolleté leggen. Slechts 7% van de deelnemers vindt het echt vervelend als de aandacht naar borsthoogte afdwaalt.

34% van de ondervraagden ziet het als een compliment van het mannelijk geslacht. Meer dan de helft van de vrouwen vindt dat je, ongeacht je leeftijd, altijd een decoletté mag hebben. Op het werk vindt 62% dit echter niet gepast.

Koningin van het decolleté
Welke bekende Nederlandse vrouw beschikt over een mooie borstenpartij? De respondenten tussen de 15 en 34 jaar kozen voor Yolanthe Sneijder Cabau. De vrouwen tussen de 34 en 49 jaar kozen voor Tatjana Simic, net zoals de leeftijdgroep tussen 50 en 84 jaar. Simic mag zich dus de ‘koningin van het decolleté’ noemen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?