herken de ware liefde

Stappenplan om je relatie te redden

In het begin was het allemaal nog leuk, maar een goede relatie kost tijd en inspanning. Zijn jij en je partner in een dipje terechtgekomen?

Vier tips om je relatie te redden

Stap 1:  Ga weer daten zoals vroeger
Met een drukke baan en kinderen kan het zijn dat je  nauwelijks tijd hebt om te gaan daten en samen leuke dingen te doen. In het begin van je relatie genoten jullie daar nog volop van, dus waarom zou je daar ooit mee stoppen? Probeer minimaal een keer in de week uit eten te gaan, een drankje buiten de deur te doen of op een andere manier samen te genieten.

Stap 2:  Even zonder de kinderen
Met de kinderen in de buurt heb je altijd wel iets te doen. Een snottebelletje hier, een boterhammetje daar… Maar waar blijft de romantiek? Om weer dichter bij elkaar te komen, kunnen jij en je partner de kids een weekendje uit logeren sturen. Even tijd voor elkaar nemen, zodat jullie eens echt met elkaar kunnen praten.

Stap 3: Wees romantisch

Mensen in een relatie flirten steeds minder met elkaar. Sommige vrouwen zeggen: ’dat ligt aan mijn man, want die is niet romantisch’. Maar waarom zou je als vrouw niet de touwtjes in handen nemen? Om romantisch te zijn hoef je niet perse rozenblaadjes door de hele kamer te strooien. Juist kleine dingen zijn romantisch. Geef je geliefde eens een lekker luchtje of verras hem door een verrassingsetentje te plannen.

Stap 4: Ga een weekendje weg
Ga er samen een weekendje tussenuit. Even weg van de drukte thuis en wat leuks doen. Het maakt niet uit of jullie iets ontspannend of iets actiefs gaan doen.  Zorg ervoor dat jullie tijdens je trip geen discussies of ruzies hebben.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.