Heb je wilde plannen met je lief of kersverse date tussen de lakens? Dan moet je eerst maar even verder lezen. Want mannen die graag het cowgirl seksstandje doen lopen risico op een penisbreuk.

Seksstandjes

Er zijn talloze seksstandjes om je seksleven een beetje op te leuken. Een daarvan is het cowgirl standje waarbij de vrouw bovenop de man zit. Nu blijkt dat mannen hierbij het grootste risico op een penisbreuk lopen. Dat blijkt uit een langdurig onderzoek naar penisbreuken in drie ziekenhuizen in Brazilië.

Het cowgirl standje is namelijk verantwoordelijk voor net iets minder dan de helft van alle penisbreuken. Ook een ander succesnummertje, doggy style, blijkt niet zonder gevaar te zijn. Dit seksstandje levert 29 procent van alle gemelde penisbreuken op. De klassieker, missionarisstandje, is weer verantwoordelijk voor 21 procent van de penisbreuken.

Seks ellende

De rest van de ellende wordt veroorzaakt door ongewone nummertjes als de ‘Hongaarse schaar’. Dat gaat als volgt: Lekker relaxt standje, dat vooral voor de man opwindend is omdat hierbij de eikel extra gestimuleerd wordt. Je ligt tegenover elkaar, legt elk een been tussen de benen van de ander en penetreert in deze positie. Na een tijdje zal je het voelen: dit is een perfecte conditietraining voor je binnenste bovenbeenspieren.

seks standje hongaarse schaar

De afgelopen 13 jaar werden alle oorzaken van penisbreuken geregistreerd  in drie ziekenhuizen in Campinas, een stad van drie miljoen inwoners. De resultaten van het onderzoek werden gepubliceerd in het tijdschrift Advances in Urology, meldt Metro.

50 seksstandjes

Wil jij je seksleven een boost geven en nieuwe standjes uitproberen? Bekijk dan het artikel met maar liefst 50 seksstandjes!